Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stretla som sa s niekým cez internet a dopadlo to zle

Príspevok v téme: Stretla som sa s niekým cez internet a dopadlo to zle
MessedUp

Máme 18 rokov. Obaja si piseme uz od decembra na fb avsak on ma nikdy nevidel. Ja jeho velakrat kedze tam má fotky. Ja som mu stale hovorila ze som skareda (lebo je to pravda, neman ani kaaratov kvoli tomu a nikdy ma ani nikto neobjal).
Avsak cez ten net sme si celkom rozumeli. Povedal mi ze ma miluje. Ja som mu stale pisala ze ma nemoze milovat ked ma nevidel. Nejak sme sa potom pohadali a nasiel si dievca. Tá ho podviedla, mala iny fb kde bola vo vztahu s iným. Rozisiel sa s nou a napisal mi ze ho to vsetko mrzí a ze stale ku mne citi to co predtym. A ze aspon raz sa chce so mnou stretnut. Vzdy som ho odmietala so stretnutim kvoli tomu ako vyzeram ale povedala som si ze uz nemam co stratit a tak som sa s nim v stredu stretla.
Prisiel vlakom a ja ani neviem ako to popisat proste rozpravali sme sa ale dlho sme si ani nemali co povedat. Vsetky trapne situacie vlastne zachranilo šteniatko, ktore som mu darovala lebo som vedela že chce psa. Den predtym mi na fb pisal ze ma objime a asi rozpučí ale to objatie bolo vlastne také že sme sa k sebe priblizili a ja som sa bala a cuvla lebo ani neviem ako sa objima.
Teraz si na fb piseme ovela menej ako pred stretnutim. Napisal mi ze som krasna ale viem ze klamal lebo mne sa castokrat ludia aj vysmievali pre to ako vyzeram. Vsetko som tym pokazila. Skusila som mu neodpisat na poslednu spravu a on sa neozval cely den, keby ma nechcel stratit ako pise, tak by mozno nieco napisal. Ja neviem, kiezby som pekna a mozem byt s nim. On je tak strasne pekný a super som sa s nim citila, nadherny hlas a oči. Kedze uz viem ze uz to nebude ako predtym tak mam sa mu priznat ze ho milujem? Pretoze to nedokazem v sebe dusit.

neviem111111

k stenatu sa nebudem vyjadrovat, lebo uz tu odznelo vsetko, co som chcela napisat.
"ja uz nikdy ineho nebudem chciet" - dievca zobud sa, mas 18 rokov, chalana ani nepoznas. ano, dopisovanie si cez fb neznamena poznat niekoho. netusis co znamena milovat niekoho. zivot sa nekonci, ludia sa dokonca aj rozvadzaju po desiatkach rokov a ziju dalej a najdu si aj inych partnerov, tak sa neopustaj.

MessedUp

A to steniatko som vedela že chce pretozr som mu len tak zo srandy poslala jeho fotku a povedala ze mu ho dám a on bol celý rád a aj jeho rodicia boli radi. A asi 5x mi zanho podakoval

MessedUp

Nečakala som také komentáre, teraz ma to bolí ešte viac. A s mamou nemam dobre vztahy kedze vsetky moje zaluby a vsetko co milujem, odsúdi. A praveze som dost chudá poprosin vas nahlaste tuto temu nech ju zmažú. Ja so ziznamkami koncim lebo iného nikdy nebudem chciet.

zubkovilavila

Ahoj,
ak chceš s niekým byť a milovať, musíš milovať samú seba.
Čo podľa toho, čo čítam, tak nemiluješ.
Prečo si mu rovno neposlala fotku? My, baby píšeme, že sme škaredé, pritom dobre vieme, že to tak vôbec nie je.. A potom, keď baba fakt napíše, že je škaredá a naozaj je, tak jej ten chalan neverí.
V prvom rade sa zameraj na seba. Čo tak zmeniť účes, zájsť ku kozmetičke, poradiť sa, ako sa malovať, aby vynikli tvoje pekné črty? Kúp si pekné oblečenie (niekedy nájdeš aj pekné v second hande). Ak si pri sebe, snaž sa zhodiť aspoň pár kíl. Nemusíš byť vychrtlina, buď taká akurát. Nech ťa má začo aj chytiť :) Ale v prvom rade popracuj na svojom sebavedomí. Verím, že si dobré dievča. Veď aj zo škaredého káčatka vznikla krásna labuť :)
A čo sa týka toho chalana, tak vidíš, že už nemá záujem. Tak to prosím ťa nesil. Možno je to tvoj prvý chalan, prvá platonická láska. Chlapov na svete (na Slovensku:D) je naozaj dosť. On možno stratil kamarátku, ktorá by preňho urobila všetko. Je to jeho smola a ty sa preto netráp! Jeho problém.
A pre budúcu skúsenosť na zoznamkách, poslať fotku ! :)
Držím ti palce.
Vypočuj si:
www.youtube.com

HugoBoss

Panebože toto ako keby napísalo desaťročné dieťa. Nemáš mamu alebo sestru, alebo aspoň troška vyspelejšiu kamarátku, ktorá by ti poradila? Aj keď nemáš skúsenosti so vzťahmi, toľko by si mohla vedieť, že človek vyzerá tak, na čo sa cíti. Čiže nie ty si objektívne škaredá, ale za takú sa pokladáš. A tak to potom vníma aj tvoje okolie. Začni pracovať na svojom sebavedomí a všetko v tvojom živote sa zmení.
Ak ti už toľko nepíše, nemá zmysel sa mu priznávať že si sa do neho zamilovala. Zrejme spolu chodiť nebudete, načo by si to odkrývala? Ak ťa on neľúbi, potom len preto, že mu to povieš, nebude k tebe ústretovejší. Ani ty určite nie si silno zaľúbená, iba si bola sama a proste si bola silne motivovaná mať vzťah. Tak je prirodzené, že ten, kto prišiel, ti pripadá ako vyvolený. Obávam sa, že ak mu napíšeš, že si sa do neho zaľúbila, prestane ti písať celkom. Na jednej strane píšeš že stretnutie bolo trápne, a na druhej strane aké to s ním bolo úžasné. No a to, že on je pekný, to na vzťah určite nestačí. Môže mať zlý charakter alebo povahu. Nič o ňom nevieš iba to, čo ti o sebe napísal sám. Aký máš vzťah s mamou? Nemôžeš sa s ňou o tom porozprávať? Ona by ti iste najlepšie poradila. Má skúsenosti a má ťa rada.

WHISPER

v prvom rade by si mala popracovat na svojom sebavedomí,..
lebo ti to bude ničiť zivot,..

pokial si s ým nevieš rady sama, zájdi za psychologom..

a so zovnajškom sa pracovať dá:
zivotospráva, zdravá strava, kozmetičky, až po plastických chirurgov,..dnes sa dá riešiť všetko...

WHISPER

po prvé treba si vymienať fotky, lebo to bolo od teba sebecke maximalne! že ty si ho očumovala na fotkách a on od teba nemal ani jednu...

dalsia vec: darovala si mu steniatko??
akože nechápem,.. je to prílišny zaväzok,keby si mu dala plyšaka to by bolo pochopitelnejsie,..ale ziveho tvora,?
vies no na to jeho rodicia, kedze predpokladam ze v 18 rokoch asi vlastne byvanie nemá.. a kupovat mu granule, povinne rocne ockovania, atd...bude kto? on? alebo ta zadpovednost prejde na jeho rodičov - čiže si nezodpovedná..

nezodpovedná+ nemáš žiadne sebavedomie..

ono to nie je o výzore,.. kolko škaredých ludí chodí po svete a maju milujucich partnerov ktorí vyzeraju ako z modneho časopisu, ze čo sa tyka vyzoru su protiklady..

podla mna su najväčšie škraty na svete 2:
1 - Adela Banášová
2- Sarah Jessica Parker
..hociktorá bežna zena čo ide po ulici je milion krát krajšia, aj tá čo si myslí o sebe ze je skaredá...

a pozri na ne, nudzu o chlapov nemaju,... po Banaške ake zajace idú, pritom tí chlapi by mohli mať ktoru by chceli a oni si vyberu najväčšiu škratu,... ale pravdepodobne ma vnutorne hodnoty ktore tu špatosť prebíjajú...

a jedna z najkrajších zien Halle Berry napriklad šťastie na chlapov nemala niekolko rozvodov...atd...

Jennifer Lopez ... atd..atd...

vela krasnych ziena nemaju stastie v laske..