Pomoc jediným klikom pre opustené zvieratá -sutaz

Príspevok v téme: Pomoc jediným klikom pre opustené zvieratá -sutaz
Dominika889

Zdravím všetkých. Veľmi ma zaujala súťaž kde sa dajú vyhrať granulky. Jedno dievča pracujúce pre útulok zavesilo fotku svojho psíka yorkshyrského teriéra a v prípade výhry poukážku na granulky venuje práve útulku. Ako pomôcť? Všetci, ktorý máte facebook môžete pomôcť k výhre poukážky. Je potrebné lajknúť psíka menom Leuško . Ja som už aj jednotlivo vyzvala skoro všetkých priateľov ktorých mám na fcb :D no stále je fotka yorka na 4.mieste :( Od tretieho miesta nás delí okolo 100 hlasov. No keď sa nájde medzi vami aspoň pár taých zanietených ako som ja dobehneme to aj na prvé miesto :D Bola by som veľmi rada, keby útulok vyhral poukážku aspoň v hodnote 40eúr na granulky. Dá sa vyhrať aj 50eurová dokonca 60eurová, podľa toho na akom z 3 miest sa fotografia umiestni. Tak pomôžte hladošom v útulku aj vy :) lajkovaním, zdieľaním či otravovaním priateľov a známych ako to robím ja :D. Ďakujem :) Pekné sviatky

Na fcb nájdite pouzovatela Dominika Gordanová (biele tricko otvorene usta :D) otvortne prvy verejny prispevok (sutaz na fotke pes- york) zahlasujte, zdielajte, povedzte o tom znamym :), poukazka na granulky by útulku urcite pomohla ...dakujem v mene psikov ..:)

Dominika889

Marunka .. ja pomaham utulkom stale .. drazim na aukciach .. prispievam financne kazdy mesiac.. aj konkretne tomuto utulku .. a kedze je poznost vyhrat granulky tak som sa nato dala :) len sama to nezvladnem kedze chyba este 150 hlasov ..a sutaz trva do konca aprila kto vie kolko este ostatni nahraju .. to dievca co fotku dalo pomaha utulku cize v pripade vyhry poukazka naozaj skonci pre tieto zvieratka :)