Jednoduchá pomoc pre opustených psíkov v útulku (súaž)

Príspevok v téme: Jednoduchá pomoc pre opustených psíkov v útulku (súaž)
Dominika889

Zdravím všetkých. Veľmi ma zaujala súťaž kde sa dajú vyhrať granulky. Jedno dievča pracujúce pre útulok zavesilo fotku svojho psíka yorkshyrského teriéra a v prípade výhry poukážku na granulky venuje práve útulku. Ako pomôcť? Všetci, ktorý máte facebook môžete pomôcť k výhre poukážky. Je potrebné lajknúť psíka menom Leuško (viď link). Ja som už aj jednotlivo vyzvala skoro všetkých priateľov ktorých mám na fcb :D no stále je fotka yorka na 4.mieste :( Od tretieho miesta nás delí okolo 100 hlasov. No keď sa nájde medzi vami aspoň pár taých zanietených ako som ja dobehneme to aj na prvé miesto :D Bola by som veľmi rada, keby útulok vyhral poukážku aspoň v hodnote 40eúr na granulky. Dá sa vyhrať aj 50eurová dokonca 60eurová, podľa toho na akom z 3 miest sa fotografia umiestni. Tak pomôžte hladošom v útulku aj vy :) lajkovaním, zdieľaním či otravovaním priateľov a známych ako to robím ja :D. Ďakujem :) Pekné sviatky

Link:
www.facebook.com

Dominika889

ked vas ten link nehodi na strankuu sutaze dajte si prosim na facebooku meno Dominika Gordanova (mam tam foto v bielom tricku a otvorene usta :D ) hned prvy verejny prispevok je tento psik :) prosim zalajkujte, zdielajte :)

Dominika889

Kliknite na ten link hodí vás na stránku súťaže na fotku Leuška za ktorého je potrebné hlasovať :) pod obrázkom je zdieľať :)