O co jej ide ?

Príspevok v téme: O co jej ide ?
pracovnikfirmy

Prosim vas, potrebujem radu ako dalej. Nastupil som do novej prace. Sme tam kolektiv cca do 20 ludi. Sme rozdeleni podla pracl. pozicii do kancelarii po troch. Som mlady nad 20 rokov muz. Celkom sme fajn koletkiv aj ked obcas sa vytvoria nejake nezhody ako vzdy a vsade. Ja mam vsak s jedno osobou problem ten ze odkedy som nastupil zavesila sa na mna. Je to starsia vydata zena s troma detmi na krku a manzelom.. Nebudem spresnovat jej vek. Ale je odomna starsia. Ona bola jednou z tych ktori so mnou robili pohovor. Vsetko bolo ok az do chvile co som zacal sa viac venovat jednej mojej peknej kolegynki do ktorej som tajne zamilovany a paci sa mi. Ta je tiez odomna starsia az nato ze je bez zavazkov. A ta prva akoby zacala na nu ziarlit. Ked sa rozpravame my dvaja spolu a ona nas uvidi zrazu ju zavola aby isla tam a tam nieco vybavit, doniest a tak. Alebo ju zacne predomnou zhadzovat za nieco ze urobila zle, alebo ju ohovara pred nami ostatnymi, zhadzuje a pod. Alebo ked sme spolu tak sa medzi nas votrie a prerusi nas rozhovor nejakou otazkou, svojimi nazormi a postavi sa schvalne tak aby nas od seba oddelila. A keby ste videli ten jej pohlad ked nas dvoch spolu vidi to je pohlad chladnokrvneho vraha doslova. Ja sa tej mojej krasnej obcas akoze dotknem, smejeme sa spolu pri rozhovore, radime si atd. a ona ide vyskocit dobreze nie z koze. Pritom sa sama zacne okolo mna obsmietat aj ked nema dovod, pyta sa ma stale nieco aj banalne veci co by mala vediet sama kedze tam robila uz predomnou. Ja som tam novy tak co riesi doriti. Nechapem o co jej ide ale ma muza, ma deti tak co nam dvom neda pokoj? Ja sa jej neseriem do zivota preco na nas dvoch ziarli?
Ide mi to na nervy lebo ma to otravuje a kazi mi tym moj krasne a nevinne sa rozvijajuce sa flirtovanie a dvorenie voci druhej kolegyni.

horkost

Lenora nebudes ty tou druhou kolegynou nahodou? :-DDD
Do prace sa chodi pracovat ale aj otuzovat vztahy s kolegami co pomaha motivacii zase nie sme stroje ale ludia tak preco nie aj posmiat sa trochu a tak...
Pracov.firmy daj si pozor na tu staru kedze mozno prispela aby ta prijali a.mozno nie.. ale len aby sa nepostarala aby ta vyhodili lebo zavist a ziarlivost je svina najma zo strany zien ktore si chcu dokazovat ze su muzmi ziadane aj po porodeni deti a v manzelstve.

bj111

Lenora99, este si to raz precitaj.

Nieje to tak, ako pises z toho dovodu, ze ju zhadzuje a ohovara... popripade hned zavola. Keby jej to vadilo, ze ludia nepracuju, tak by to robila viacerym zenam, alebo aj muzom, proste by si vybijala energiu rovnomerne... ale ona zacala utocit, presne na tuto zenu, a od toho okamihu, ked si vsimla, ze k sebe citia cosi viac. Cize, ide jednoznacne o pokus rozdelit ich, nejde o to, ze by jej vadilo, ze dotycny sa flaka a zabava, co nebude pravda. Urcite pracuje ako ma, len vzdy ked sa pustia do reci, co je v praci bezne, nadvazovat aj socialne vztahy, tak specialne na nu zautoci.

bj111

Loenora99 nema pravdu, velmi dobre Ti to napisal citronovnik.

Je to specialne zaujatie voci Tebe, cize s tym, ze kecate, to vobec nesuvisi, to by potom "utocila"na kazdeho. Okrem toho predpokladam, ze to nerobite celu pracovnu dobu, kedze si tam novy, asi sa dost snazis.

Ide ocividne o to, ze ako pisal citronovnik, asi sa za teba specialne prihovorila, aby Ta potom mala pre seba. To ze ma deti a manzela, pre dnesne zeny - neveriace mrchy, karieristiky, a neviem co, nieje dovod... hlavne ked, ako to uz zvykom byva, s manzelom to uz neraz neklape a su len kvoli detom. Cize, investovala do teba energiu, aby ta vybrali a zrazu sa jej stalo presne to, co jeduje kazdu zenu, ze dvoris kolegyni, co je volna, ktoru mozno ani nemusi... o to ju to viac jeduje.

Co robit? Podla mna, skuste sa s dotycnou co sa ti paci stretnut pomimo, co najskor ju pozvi, a skuste randit tak nejak viac tajne, pomimo prace, a v praci sa dohodnite, ze sa budete ignorovat.
Ak po case, povedzme mesiaci dvoch, zistis, ze vztah vyzera perspektivne, rozhodnes sa, ci obetujes pracu, ak sa to tam nebude dat vydrzat, alebo co dalej. Ak je pre teba ale tato pracovna pozicia velmi vyhodna, a z toho vztahu nic nebude, potom by bola blbost si kvoli tomu nicit vztahy na pracovisku. Zaroven po mesiaci-dvoch, zistis, co ta mrcha s detmi robi, ci bude stupnovat utoky, atd... ci to tam budes vediet vobec vydrzat. V kazdom pripade si musis byt isty, ci z toho, co citis moze byt perspektivny vztah, ak nie, len co sa rozijdete a prestanete randit, prestane utocit aj ta mrcha, problem moze byt ale potom ten, ze ta zacne zvadzat, flitrovat... a ked ju odmietnes, co by som ti odporucil, nezacinaj si s vydatymi zenami, tak ti bude zase robit problemy.

Moze to byt ale nakoniec tak, ze ta vlastne nechce, len ti zavidi. V tom pripade, ak by ste prestali randit, moze byt vsetko v pohode a nebude utocit vobec, ani ta zvadzat, ani nic mimo prace o teba ocakavat.

Lenora99

Chlapče, tak ja ti to vysvetlím: do práce sa chodí PRACOVAŤ, a nie nadväzovať vzťahy s kolegyňami. Tá staršia kolegyňa je asi poverená tým, aby na teba ako nového dozerala, či riadne pracuješ, a čo robíš ty ? Zabávaš sa so svojou kolegyňou ? Tak sa nečuduj, že tej staršej to prekáža, máš sa predsa sústrediť na prácu a nie myslieť na hovadiny. Nadväzovaniu vzťahov sa venuj mimo pracovného času !!! Za to ťa v práci neplatia !!! Inak, to musí byť dobrá práca, keď máš čas na takéto zábavky. Ber ohľad aj na ostatných kolegov / kolegyne, určite im musí byť nepríjemné, sledovať vás dvoch, ako si tam "hrkútate", také niečo na pracovisko rozhodne nepatrí.

Mesačný princ

Tak ťa možno chce pretiahnuť. Veď to, že je vydatá nie je choroba :D

Ak sa vôkol teba motajú ženy, poprípade sa na teba usmievajú, tak vzniká medzi nimi konkurenčný boj! Stávaš sa v ich očiach atraktívnejší a žiadanejší!

citronovnik

ziarli na tu tvoju lebo ona by ta asi chcela a je dost mozne ze aj prispela k tomu ze si bol prijaty a teraz ma pocit ze by si mal byt jej za to vdacny ale ked vidi ze ty mas zaujem o jej nejaku kolegynku tak ziarli.
Ona je vydata kedze ma tri deti tak uz pravdepodobne v niekolkorocnom vztahu a ty si asi pritazlivy mlady muz. Vidi ze nema velku sancu a chce prekazit ten tvoj a tej druhej kolegyni pekne sa rozvijajuci vztah medzi vami. Robi preto vsetko aby vam v tom zabranila.
Len bojuj a nedaj sa. Chran si svoju lasku. A na druhej strane co riesis. Pozvi niekam kolegynku kde budete len vy dvaja pripadne ostatny kolegovia s ktorymi si rozumiete a od tej strigy budete mat pokoj :-D