Pristihla som ho že sa na mne ukája

Príspevok v téme: Pristihla som ho že sa na mne ukája
Klaudia00

Chcela by som sa opýtať čo si mám myslieť o tom alebo či niekto zažil už niečo také pretože som s toho v šoku, nikdy som niečo také nezažila proste som pristihla kamaráta mojho frajera ako si na mne honi, keď si myslel źe ja spim ( len že ja som este ani nezaspala) a on sa na mne ukájal z druhej izby a nevedel že ja som cely čas hore a všetko počujem a pritom moj priatel bol akurát na cigarete tak źe si myslel že ho nikto nevidi ani nepoçuje. Neviem či to mám svojmu priateĺovi povedať alebo byť radšej ticho či by mi vobec uveril alebo či by mu jednu hneď netrafil po pysku. Bola by som vám vdačna za názor či mám radšej byť ticho alebo to povedať lebo fakt neviem a bojim sa či by nabuduce nepreplo a ešte mi niečo neurobil pretože keď sa s vami normálne baví po celý čas a toto spravi tak fakt neviem čo si mám myslieť teraz o ňom, ako chápem normálne že sa muž musi aj sám urobiť dobre ale na kamaratovej frajerke a ešte keď ten kamarát je 5 metrov od neho na balkóne ?

tantralove

Tak je to sila keď kamarát robí niečo také... niektorí ľudia sú sexuálne frustrovaní a to v nich vytvára úchylky a nedokážu ovládať svoje chute. To ho ale neospravedlňuje a každopádne by si mala myslieť hlavne na seba. Ak ti to bolo nepríjemné, mala si na neho zvriesknuť že čo to robí... a pred priateľom byť otvorená o tom čo sa stalo. Je už len na tom kamarátovi, ako by to celé vysvetlil. Možno by vám to pokazilo vzťah a už by nebol váš kamarát, no asi by ťa to teraz menej trápilo.

Laurora

Klaudia a ako vies, ze to bolo na tebe, ked to bolo z druhej izby? Priatelovi urcite nic nevrav, odignoruj to a nabuduce radsej chod na tu cigaretu na balkon s priatelom :D

Ludia ked su nadrzani dokazu kadeco robit, hlavne chlapi :)

Mario41

Tiez som to za mlada robil. Na chate. Kym som bol este panic. Je to normalne. Bol som neskutocne nadrzany, a tie veci co sa diali na izbach v podkrovi boli neskutocne. Nedalo sa to vydrzat..