Ako by ste reagovali?

Príspevok v téme: Ako by ste reagovali?
Mollyi

Ahoj , ostali by ste v takom vzťahu , kde vychovavate partnerovi/ partnerke jeho deti , staráte sa o domácnosť všetko s tým spojené , deti na krku 24 hodín denne , upratovanie , robenie lavičiek pre návštevu , on beha okolo domu , co sa tyka nas dvoch , ziadny sex nic , vztah na bode mrazu ja som frustrovana nikam nechodime , výlety nič stále som doma a starám sa o nič nás spoločný čas ako partnerov neexistuje , malo by to pre Vas zmysel nejaké manželia ani snúbenci ....Trvá to takto 2 a pol roka ďakujem za odpovede a prosím bez osočovania sa

a_dr1a

Mozno si typ cloveka, ktory potrebuje mat vsetko cierne na bielom, aby sa rozhodol a rozkyval. Takze si rozdel papier na 2 casti a na jednu si napis vsetky vyhody a ZA pre vas vztah a na druhu stranu napis zas vsetky nevyhody a proti, ktore vo vasom vztahu vnimas registrujes.
A hlavne sa riad vlastnymi pocitmi.
Co vsetko ti tento vztah dava poskytuje a co zas berie. Ci si v nom stastna? Milovana? Spokojna? Ci su tvoje poziadavky pocity potreby naplnane?
A potom sa rozhodni, ako a co dalej.
Bavila si sa s nim o tomto vsetkom?
Ako sa citis? Ako vas vztah a jeho vztah ku tebe vnimas? Povedala si mu vsetko to co si nam napisala - ze sa citis u vas "doma" ako vychovavatelka kucharka upratovacka asistentka gazdina ai ai ale nie vobec ako Zena partnerka laska?? Povedala si mu, co vsetko ti vo vasom vztahu chyba??
Ty zabezpecujes a staras sa o vsetok full servis, aby nikomu nic nechybalo.
Jemu.
Detom.
Navstevam.
Ale co on robi a ako sa stara on o teba a aby aj tebe nic nechybalo a nestradala si v tom vasom vztahu??
Ze ty davas vsetko - ale nic spat sa ti nevracia a nic nedostavas?
City lasku porozumenie pochopenie podporu pomoc pohladenie akceptovanie. Ze sa tam medzi nimi citis ako piate koleso na voze?
Ze ani nemate medzi sebou jasne definovane co vlastne pre neho si?? Znamenas?
Lebo snazis sa makas a dries akoby si bola jeho zena manzelka a toto cele tvoja rodina.
Ale pritom si NIC.
Aspon podla toho co pises

Mollyii

Mám ho rada preto sa trápim ale dochádzanie na to že má ten vzťah skôr ničí .... Ako niečo dáva , som úprimne znechutená a ak mám pravdu povedať asi by mi bolo samej šťastnejšie , ja som není šťastná .....

osol

tak to je skvele. tak preco potom nechodite tu na kavicku, tu na prechadzku??? asi preto, ze si nemate co povedat alebo sa neviete dohodnut pripadne on chce robit len okolo domu a nic ine?? zacni udavat ty ten rytmus. on ked nepojde, chod ty s detmi. ale napis, ze preco nechodite, takto sa zit neda.

zMT

waw a to si s ním vydržala dva a pol roka?
robíš mu vychovávateľku a upratovačku tak čo ťa drží v tomto kvázi vzťahu lebo toto nieje zdravý vzťah to je obeta a neviem či ti stojí zato sa obetovať na takýto spôsob..