hlien v stolici, svetla riedka stolica

Príspevok v téme: hlien v stolici, svetla riedka stolica
popomoc

cavte
zacalo to tak ze vcera rano mi bolo trochu blbo po bruchu ale neriesil som normalne som jedol cely den az prisiel vecer a zacalo mi byt cudne po bruchu a potom sa k tomu pridalo to ze mi bolo teplo ale mal som akokeby zimomriavky po chrbte...v noci som bol raz na wc kde uz som mal svetlu stolicu aj s hlienom da sa povedat...skoro rano som bol zas a zopakovalo sa to iste...po bruchu mam skor taky pocit ze potrebujem na wc ale netreba mi a dost mi v nom skvrkalo aj pri potrebe... viete mi poradit co to moze byt? nejaka viroza alebo nieco ine? inak stravujem sa celkom zdravo a mam aj dostatok vlakniny...rano z vlociek urcite..a fakt neviem co to moze byt
dakujem za rady

chorecrevo

...a samozrejme dokladne prezuvat potravu a rozomliet ju este v ustach na co namenesie kusy. V ziadnom pripade neprehltat velke kusy potravy!!!

chorecrevo

Chod na kolonoskopiu. Tam sa da vidiet, ci ide o parazity. Keby to neboli parazity, tak by to mohlo byt este hypermobilne crev., Ze ti asi v creve nieco zostali kvasit nejake zvysky jedla, ktore je obtiazne vylucit a tie potom produkuju toxiny. Priznaky: chronicka unava, tocenie sa hlavy a obcasne pocity na odpadnutie, kedy pomoze len kava zachranit od odpadnutia, pocit nedostatku vzduchu v plucach, svrbenie pokozky, tendencia upadat do totalnej telesnej vycerpanosti, problemy s pamatou... a ked sa to vsetko vystupnuje, moze prist nieco ako stipanie oci a pier, sucho v ustach, vysusene oci a pery, vysuseny nos a od toho uz len krocik na psychiatriu, kedy je zhorseny psychicky stav priznakom pomalej intoxikacie. Dost nebezpecne je z tohto pohladu maso, lepsie je byt vegetarian s vynimkou ryb. Treba sa vela hybat a sportovat, uzivat probiotika a vlakninu, ale aj vela pit. Proti hnilobnym procesom v organizme pomaha bylinka benedikt lekarsky. Opytaj sa v nejakej predajni so sypanymi cajmi alebo v lekarni. Je to mocopudna bylina, treba preto aj vela pit. Tak vycuras zo seba toxiny, pokial by si sa nahodou citil byt mierne priotraveny :)

CNC

beriem uz asi 2tyzdne 4g msm denne ale pochybujem ze by to mohlo byt aj pre to...a predtym som bral asi 3tyzdne 1g denne...tak uvidim ako mi bude...cez den ma bolelo brucho ale celkom sa to dalo..skoro nic som nejedol tak uvidim zajtra

bj111

Mozu to byt aj parazity. Presne preto sa skrkavky volaju podla toho ze skvrkaju v bruchu ako sa hybu. Ten hlien mozu byt ich zvysky.
Nemusi to tak byt ale moze. Pockaj, ci bude problem pretrvavat, ak ano, daj si vysetrit stolicu na vajicka, ale nastoj, ze aspon 6x. (vacsinou davaju len 3x). Ked prve 3 nic neodhalia. Sanca na najdenie vajicok je pomerne mala.

Zaroven mozes urobit ocistu s ricinovym olejom a konakom. Mozes pridat aj dynove semienka. Niekedy to vyplavi parazity. Ak ich uvidis vyplavene v stolici, tak je to iste. Jedna uzivatelka sa tu ozrala vodkou a urobila to ricinovym olejom a vysli. Uz som zabudol, ako sa volala, ale tusim celebrita facebookova.