Doteraz som si myslel, že to je len moja chyba, že som jebnutý, že mi zdravý rozum chýba. Stratený prípad, už si na to zvykám. Chlapec posere všetko to, čo do rúk chytá. Časovaná bomba tik-tik-tiká, kráčam po ceste, ktorá nevedie nikam, sa pýtam, prečo vš

Mesačný princ

Ipsik - prečo by som mal zakladať sektu, keď vládnem Mesiacu? :O Ale kedykoľvek si vítaný a ak sa mojim poddaným prestane páčiť naša hymna, tak určite nad REM pouvažujem :)

Ipsik

Vieš čo Mesačný Princ, založme si sektu s názvom Mesační ľudia, to by bolo coolové. Celý rok by sme vôbec nechodili vonku, aby sme boli takí bieli (ako krieda), aby sme v noci nepotrebovali ani reflexné vesty. Našim cieľom by bolo dokázať, že na Mesiaci nikdy nebol život, ani žiadna voda a už vôbec nie kyslík. A vydávali by sme mesačník s názvom: Mŕtvy Mesiac a jeho pozemskí obyvatelia (my dvaja). Tu na sa ani s nikým nevaď, tu ti nikto nerozumie. Iba ja, hoci aj to o niečom hovorí (pomyslia si ostatní, poznámka red.). Výsledkom našej práce by bolo to, aby sme zabránili ľuďom v prehnanom používaní čiapok z alobalu (proti čítaniu myšlienok). Síce by sa potom znížila cena hliníka, ale možno by sa potom odsťahoval do Humpolce.
P.S. Poprosím ten mikrofón (vypnúť).

Mesačný princ

Kycera - my máme na Mesiaci obrovské slávnosti, ktoré netrvajú deň alebo dva ako u vás dole :D

Možno je to tým :D Alebo tým našim super nápojom :)

Kycera

Mesačný princ,
Tebe to v ostatnom čase píše! A k tomu sršíš aj vtipom. : ) Messje mala veľkú pravdu s tým, čo Ti napísala!!! Tak nech Ti ide karta aj ďalej! : )

Niktoxxxx

Sa pýtam, prečo všetko vidím inak, všetko cítim inak, všetko je to moja vina. Ľudia mi hovoria, že nejsom na porádku,lebo vyhľadávam samotu, tú moju kamarátku a utekám pred svetom, beh zrýchľujem vekom. Že vraj lekár pomôže mi predpísaným liekom. Každý mi chce radiť a diktovať, čo mám robiť a už som si neni istý, či na svojich nohách chodím. Každý odo mňa niečo chce a chce stále viac, ale nikto sa ma neopýtal, čo chcem ja.