nie som pekna a velmi ma to trapi postava siroke boky ziadne prsia, tvar nemam az taku skaredu no ale vlasy jemne riedke, a vyrazky na cele ..... mam 15 rokov
nie som pekna
Mas 15, to sa este vsetko vyvinie a dostane na spravne miesta ;) vyrazky ti tiez zminu. Vsetci sme vyzerali kadejako v puberte. Netrap sa tym absolutne. Inak moji kamarati maju rozne manzelky, ci frajerky. Jedna chuda ako lata, druha baculka, jedna s velkym nosom atd. Vy zeny riesite riadne sprostosti. Pre nas je aj tak najdolezitejsie, aby s tou zenskou bola pohodka, taka usmiata, co neriesi debiliny, no a hlavne super sex :) jde vidim, ze ma chut a uziva si to. Chlapom je jedno, ci mas velku rit, male kozy, alebo co. To, len par blveckom na tom zalezi, no ti este nevedia o com je zivot. Ja nepotrebujem zenu, aby mi ju kazdy zavidel a pretahoval, ale taku s ktorou si rozumiem vo vacsine veci.
Moja viem, že si pomyslis keď ti ja radím asi niečo v zmysle že ty si pekná tebe sa to povie...
Ale počúvaj ma...Vážne záleží na tom aká si vo vnútri...A ako tak počúvam...Tak ty nie si nejaký stratený prípad...Vyrážky zmyznu aj s pubertou...Pravidelne si čistí pleť a jedz zdravo,lebo zdravá strava sa odzrkadľuje aj na pleti...Široké boky nie sú problém...Veľa krát to vyzerá veľmi pekne...:-) aj ja mám široké boky a to mám iba 13 rokov. Keď máš jemne vlásky tak sa o nich o to lepšie staraj. Aj ja mám vcelku jemné vlasy, špinavý blond a dlhé. Starám sa o nich najlepšie ako viem...Dosť mi aj padajú...Ale to zasa aj mojej mamke a tak a aj tak ma neskutočne husté vlasy a krásne...pouzivaj šampóny na prírodnej báze...
Ak chceš začni cvičiť...Ak sa teraz neobliekas tak ako sa ti páči, tak to zmen...Ale aj tak si myslím,že si vlastne pekná baba ale v tvojej hlave sa to nejako pomiesalo lebo vidíš všade dokonalosť...Zober si to takto...Mne hovoria že som dokonalá...Ale JA nie som dokonalá...Vôbec...Mám výšku 166cm...Okolo 55kg. Pekná som celkom ale mám hrbolcek na nose ktorý ma štve ale nikto si ho nevšíma aj keď sa mi zdá že áno. Prsia nemám veľké nejako ale tak fajn. A. Povaha je celkom fajn,snažím sa ju prispôsobiť tomu aby som s ňou bola spokojná ja nie ostatní. Cvičím aby som mala lepšiu postavu...S nosom nič nezmozem...Možno plastika ale podľa mňa som taká aká mám byť a tak je to osudom určené...Veď nos nie je pre krásu ale pre to aby som mala ako dýchať...
Podľa mňa si k sebe príliš kritická...Iní ťa tak neberú len sa príliš sleduješ...Hľadáš chyby...Každý má chyby...Zmier sa s nimi alebo sa snaž ich minimalizovať...do popredia daj tie pekné veci a tie menej pekné zdokonaľuj. :-)
Veľa šťastia. A nezabúdaj...Sme takí akí máme byt. Tak ako vyzeráš tak máš vyzerať...A čo z teba vyžaruje podľa toho si ľudia utvoria obraz..Ak spokojnosť...Budú chcieť byť v tvojej spoločnosti...Ak nespokojnosť,seba ľútosť,smútok...Tak nebudú...
Pekný deň. :-)