Dobry den vsetkym macickarom. Chcem sa poradit aku pastu by ste mi doporucili na odcervenie 4kg macky. Tabletu do nej nemozem dostat hned ako ju zaciti dostane amok a beha ako sialena, vsetci sme doskriabani, macka bud syci na kredenci alebo sedi do vecera na garnizi a pod. Rozhodli sme sa vyskusat pastu ale kupili sme nic netusiac pastu caniverm ktora bohuzial ale vonia a zrejme teda aj chuti rovnako alo tablety cize ziaden vyznam. Macka to odmieta, sliní, prská a celu pastu vyvratila s odporom. Nepomohlo ani ze bola zamiesana do tuniaka . Existuje nieco co ma pre macky lakavu chut? Napriklad po mase alebo rybach? Potrebujem proste aby to zjedla a nevyvratila. Dakujem
Odcervenie dospelej macky
Dobry den, pasta je Banminth pre maciatka, dospelej treba dat celu striekacku. Ale odporucam radsej pipetu Advocate, ktora okrem blch a roztocov posobi proti vacsine cervov, alebo trochu drahsi Stronghold, ktory funguje v podstate proti vsetkym vonkajsim aj vnutornym patazitom. My mame 4 macky, 3 v pohode zjedia tabletu a kvoli jednemu kupujeme Advocate, lebo aj s pastou Banminth to bola s nim robota na cely den. Rozhrniete srst, kvapnete mu za krk Advocate a vybavene.
Moja to tiez neznasa, ale vzdy si trochu pasty vytlacim to malej strikacky, tu schovam do vrecka a s macickou sa chvilku hram. Potom ju opatrhne zabalim do deky, aby jej trcala iba hlava, chytim ju za papulku a rychlo jej to streknem :) zalezitost 15 sekund :) alebo ked spi, ostiham jej pazuriky, pevne ju chytim a strek:)
Ja som našiel len toto wildcats.sk ale Deria ti určite poradí :)