Pravidelna Frustracia

Príspevok v téme: Pravidelna Frustracia
Dezolation

Caute...
Mam problém ktory ma už pár mesiacov DOBRE SERIE... Ide o to že v skole mi robia PROBLÉMY! Stale na mna KRIČIA, NADÁVAJU MI a URAZAJU! Hovoriac, o SPOLUŽIAČKE a PROFESORKE. Stále sa ku mne správaju tak CYNICKY - bezohladne, drzo, hrubo, vulgarne apod... Jednoducho tak ma to trápi, že NEVIEM ČO MAM ROBIT!!! Avsak, je tu par ludi , ktori mi robia tieto problémy... [Konkrétne nepoviem]

Mam jednu spolužiacku, STRASNE VYREČNU.Znamenajuc, ze ona si povie svoj názor najma VTEDY ked NETREBA! Minule raz vyletela na PROFESORKU /fyzikarku!!! [Ano citate dobre, PROFESORKU] Na mna sa za tych 8 mesiacov vyrutit asi TRIKRAT!
1. sa na mňa lyziarskom vrieskala, pretože som chcel ist DRUHÝM SVAHOM [Bol o 10m dlhsi ako ten 1. kt. sme isla ona, ale nemal ziadne rizika]
Dalej na mna PORIADNE [ale FAKT PORIADNE] ZVRESKLA, lebo som sa jej NECHTIAC postavil do cesty , som si chcel vybrat veci z tasky. TY KOKYY!!! To tak zvreskla, az som si myslel ze mi SRDCE PRASKNE!!! To bol taky sok že KONIEC... Zvreskla ,,Hej co tu robis!!!"
No a Do tretice... Tak raz pred anglictinou som si sadol ,,na jej miesto" a AKONAHLE ma tam zbadala , tak *vyslovene* chytila HYSTERICKY ZACHVAT a ona ,,Hej ty!!! Okamzite vypadni!!! To je moje miesto, ty pako!!! Padaj!!!,, Tak vrieskala že to az BOLELO !!! Prosimvas pekne... Ja... keby sa mi V TOM MOMENTE dostala do ruk, tak neviem co...!!!
Jednoducho ona sa PRAVIDELNE ROZCULUJE a to pre nic!!! Ona stale vrieska, nadava, a... coja viem este co! Ona si NIC NEDRZI V SEBE. Pribudlo na nu viacero stažnosti, este raz ju aj triedna zdrbala za to, nevie ,,šetriť emociami". Okrem toho, ona ked je NASRATA, tak je velmi zle... Krici este aj na svojich kamarátov, a vylieva si svoju zlosť na NICH!!! Este aj ked jej kamarati naznačia čo i len STIPKU POCHOPENIA pre jejj problemy, tak im hned zacne nadavat do k****ov, debilov, sprostých a vyhráza sa im FACKOU alebo BITKOU!!!

No a dalej tu mame nase ,,slavnu velvazenu pani profesorku,,... MOJA TRIEDNA - Je neuveritelne CYNICKA, HRUBÁ, NEPRIJEMNA a BEZOHLADNA! Na kazdeho len KRICI, kazdy je pre nu KLAMAR, LAJDAK a kazdeho len URAZA!!!
A ak niekto niečo da UPLNE BEZ CHYBY [Ale uplneze na 100%] tak ho ešte aj ZHODI PRED OSTATNÝMI!!! [Bud ma nejaku ustipačnú poznámku alebo ho rovno zdrbe] Ona NEVIE OCENIŤ, že sa jej ŠTUDENTI POCTIVO PRIPRAVIA NA HODINU! Ďalej jej vadi ked ma student KABAT NA HODINE [na mna za to DVAKRÁT VYLETELA], vadi jej keď sa co i len DOTKNEME TAŠKY CEZ HODINU, a ešte jej vadí ked MAME RYCHLU CHODZU!!! Ona sa stale rozvreskuje pre takéto DEBILINKY [malichernosti].
A este nam aj NIKDY NEVERÍ, furt hovori že sme KLAMÁRI, PODVODNICI a GAUNERI!!! Stale nas PODOZRIEVA, že chybame v škole ,,aby sme sa vyhli pisomkam a aby sme sa nemuseli ucit"! Raz dokonca, jedna moja spoluziacka [Nie ta vyrecna], bola na kardiologii, a triedna ju podozrievala, ze PODLA NEJ ,,Nebola na kardiologii, ale isla pozaskolu"!
No a na koniec... Ona si VZDY USPESNE PRESADI SVOJE!!! Ona ked niekoho niečo pyta; on jej ODPOVEDA NA OTÁZKU ale ona mu OKAMZITE SKOCI DO RECI [Nenecha ho dohovorit a ziak samozrejme prestane] a zacne si hovorit SVOJE...

Jednoducho uz SOM Z TOHO CELEHO NA DNE, ako sa stale ROZCULUJU, KRICIA, NADAVAJU, URÁŽAJU, a VYHRAŽAJU SA!!!!!! Uz mi to EXTREMNE LEZIE NA NERVY!!! JA NEVIEM CO BY SOM SPRAVIL, KEBY SA MI DOSTALI TIE DVE DO RÚK!!! AJ JA BY SOM IM CHCEL SPRAVIT ROVNAKE SRACKY AKO ONI MNE!!! NENAVIDIM ICH NAJVIAC NA SVETE!!!
Ako naozaj z celeho srdca sa ospravedlnujem za tolke vykricniky a caps lock, ale už je toho fakt veľa, a mám toho už velmi vela... Treba byt niekedy trvdy, ale tie dve to už skutočne prehaňaju...Vobec mi nejde do hlavy ako može byť niekto takto malicherný, detinský, cynický, agresívny, arogantný a vulgárny... Veď ptom sa necudujme, že ma toľko ľudi depresie, nervy, a trpia vyhorenosťou... Momentálne mi vobec nie je dobre, a z tych dvoch zenskych mam depresie, nervy, a pravidelne stresy...
Prosim naozaj poradte: ako sa mám zachovať? čo mam robiť? ako to mám celé riešiť? ako mám riešiť kriciacich ludi? ako sa potom vyrovanať po tom, co bolo na mna nakričane? co robiť, ak som práve po ,,bitke" [ked na mna nakricali]... Potrebujem pomoc, pretože som z toho celého zufalý...

Predom VELKA VDAKA za rady, budem si to VAZIT...

SimonQaaa17

hrochava - To je uplne jedno kam chodi do skoly, nie? Nepytaj sa, ale normalne mu porad, co ma robit! A co ked ti je to povedome, chlapec nie to chce!

Ipsik - To co ma byt za radu, ze "Mal by si niečo zorganizovať, aby si im ukázal, že aj ty vieš byť iniciatívny, napr. choď na JRD a prihlás Vašu triedu na zber zemiakov. Keď začneš od teraz trénovať, tak si poriadne vycibríš mušku a potom trafíš aj po slepiačky. Ak sa ti to podarí, tak potom nezabudni zobrať do úvahy aj to, odkiaľ fúka vietor (hádzať proti vetru v smere cieľa)."
Preboha ziveho, ved mu to povedz normalne ako clovek! Chudak chlapec tu zaziva dennodenne neprijemnosti, a ty mi tu ides hovorit o vselijakych debilnych "zemiakoch", "muskach" a co ja viem este co! A neodpovedal si mu na otazku - pytal sa ta, ako to cele myslis, ale on sam sa vie z toho dovtipit tak akurat vies, co?! VELKE HOVNO ;-)

Dezolation - Chlapec... Musis to naozaj tazke... No neviem, ale aspon vidis, aky su ludia :( Neviem, co by si mal robit, ale podla mna sa skus na nich VYKASLAT :-) Oni teba maju v riti, ked na teba kricia, neberu na teba ohlad, tak maj aj TY ich :-) Chcem len povedat, ze nereaguj, nech si kricia, kolko chcu. Ty mudry, ich ignoruj. Ludia naokolo si povedia: "No ten chlapec je naozaj taky mudry, inteligentny a trpezlivy, ze sa nimi nezaobera! Ale ta zena, co nanho krici, je fakt hlupa a namyslena, ked si mysli, ze krikom vsetko vyriesi!" No povedz, stoji to za to? Chces sa predsa v spolocnosti pozitivne presadit ako inteligentny clovek, nie? :-) No tak maj hlboko v riti tych, co na teba kricia! :-)

Drz sa! :-) :-*

Dezolation

Ipsik, a trénovať na com teraz??? A to ze sa trafis to si ako myslel??? VED HOVOR NORMALNE BEŽNE, ani vselijake DEBILNE METAFORY!!! Jednoducho povedz co tym myslis...
,,Ak zacnes od teraz trenovat, tak si poriadne vycibris musku, a trafis aj po slepiačky"

Ipsik

Ak ju chceš maximálne vytočiť, tak jej povedz toto:
Ty nevieš žiť bez pýchy, chytím ťa za cicíky!!!
škaredá si ako noc, veru ani plastika,
veru žiadna plastika,
nemá takú veľkú moc.

Ipsik

Príliš sa do toho vkladáš a príliš to prežívaš, máš asi takú povahu. Oni nemajú dobré povahy, ale ani ty. Ak nad nimi nemáš navrch, tak sa im snaž vyhýbať.
Ti to poviem obrazne, keď po tebe budú hádzať kamene, tak sa uhni. Mal by si niečo zorganizovať, aby si im ukázal, že aj ty vieš byť iniciatívny, napr. choď na JRD a prihlás Vašu triedu na zber zemiakov. Keď začneš od teraz trénovať, tak si poriadne vycibríš mušku a potom trafíš aj po slepiačky. Ak sa ti to podarí, tak potom nezabudni zobrať do úvahy aj to, odkiaľ fúka vietor (hádzať proti vetru v smere cieľa). A ak tá profesorka nebude chcieť ísť, tak ju nejako presvedč, napr. jej kúp tulipán. Tak ti prajem veľa šťastíčka a úsmev na líčkach.