Mám priateľku s ktorou som už veľmi dlhú dobu ale mám pocit že iba ja udržujem náš vzťah, vždy ja musím prísť za ňou, darčeky sú už tiež iba z jednej strany a čo sa týka milovania tak to mám tiež taký pocit že si to musím vydobiť... mám pocit že som z toho unavený ked sa jej spýtam či ma ešte ľúbi povie že áno a pri pomyslení že by som ju opustil má hrozné pocity. ľúbim ju ale takto to už dlho nevydržím... keď jej niečo začnem vyčítať tak mi iba povie že sa o tom nechce baviť hneď keď iba načnem dáku tému
milujem ju ale mám pocit že ona mňa už nie ale iba jej vyhovujem lebo slušne zarábam, upratujem, pomôžem pri varení, doprajem jej všetko čo jej na očiach vidím a je si mnou istá...
keď si píšeme na FB neodpisuje, počká 5-12 min no ja jej musím odpísať hneď a hrozne mi to vyčíta
veľa krát keď si píšeme mi napíše že ide spať no keď sa pozriem na FB vidím ju aj o hodinu online....
keď má dovolenku vôbec sa ma nespýta či niekam pôjdeme a tak za to každej kamoške napíše či si na ňu spravia čas a keď sa jej spýtam či sa stretneme odpoveď je v 90% že podla toho ako jej víjde čas
Takto to cítim ja, ženy povedzte mi ako to vidíte, prežívate niečo podobné z druhej srany ?