čo dalej ?

Príspevok v téme: čo dalej ?
MaHrosik

Mám priateľku s ktorou som už veľmi dlhú dobu ale mám pocit že iba ja udržujem náš vzťah, vždy ja musím prísť za ňou, darčeky sú už tiež iba z jednej strany a čo sa týka milovania tak to mám tiež taký pocit že si to musím vydobiť... mám pocit že som z toho unavený ked sa jej spýtam či ma ešte ľúbi povie že áno a pri pomyslení že by som ju opustil má hrozné pocity. ľúbim ju ale takto to už dlho nevydržím... keď jej niečo začnem vyčítať tak mi iba povie že sa o tom nechce baviť hneď keď iba načnem dáku tému

milujem ju ale mám pocit že ona mňa už nie ale iba jej vyhovujem lebo slušne zarábam, upratujem, pomôžem pri varení, doprajem jej všetko čo jej na očiach vidím a je si mnou istá...

keď si píšeme na FB neodpisuje, počká 5-12 min no ja jej musím odpísať hneď a hrozne mi to vyčíta
veľa krát keď si píšeme mi napíše že ide spať no keď sa pozriem na FB vidím ju aj o hodinu online....
keď má dovolenku vôbec sa ma nespýta či niekam pôjdeme a tak za to každej kamoške napíše či si na ňu spravia čas a keď sa jej spýtam či sa stretneme odpoveď je v 90% že podla toho ako jej víjde čas
Takto to cítim ja, ženy povedzte mi ako to vidíte, prežívate niečo podobné z druhej srany ?

a_dr1a

Toto co pises, je iba o trapeni a nie o laske. Odpovedz si uprimne sam sebe. Si v tomto vztahu stastny a spokojny??
A ak ti tu baby zacnu pchat kaleraby do hlavy - ci nema dake problemy starosti, ci sa netrapi, nie je chora, ai blbosti, tak nie chlape, neni. Ona ta iba nelubi. Tot je cele. Zeny su herecky a vedia dobre hrat predstierat. Ma v tebe istotu zazemie kvazi buducnost. Je si tebou prilis ista. Maj hrdost a nezobri u nej o zrnka pozornosti zaujmu usmevu nehy sexu ai

Marunka

A co konkretne na nej milujes? Ze na teba kasle? Ze kedysi bola super? Vztah predsa nikdy casom nie je taky ako na zaciatku. Ak sa clovek meni (ci k horsiemu, ci k lepsiemu), nie je ani mozne milovat stale rovnako. Ak sa partner prestane o nas zaujimat, ak nam uz nedava nic, ak ho zaujima vsetko ostatne, len nie my, tak nie je v poriadku sa ohradzat slovami "ale ja ju lubim". Odpovedz si, co na nej lubis. Urcite to budu veci, ktore vas spajali zo zaciatku, nie to, co sa teraz deje. Ak nema ani len snahu riesit, ze vztah nie je v poriadku, tak bude najlepsie sa zdvihnut a odist z toho. Naozaj :) Neutekas predsa zo vztahu pri prvom probleme, ale pri niecom, co trva dlhodobo.
Veris stale, ze sa zmeni. Ale nezmeni, pretoze nema k tomu snahu. Len si predlzujes svoje trapenie :) Daj bokom vsetky tie uzasne krasne veci, ktore ste zazili, neobavaj sa, ze budes sam, ze je jedina na svete a podobne blafy :) Prosto rob tak, aby si bol stastny :) Ak pojdes po tejto myslienke, budes mat vedla seba raz uzasnu osobu, ktora si ta bude vazit a ked bude mat daky problem, tak ti o nom aj povie :)

MaHrosik

To som už skúšal, volala mi ako sa mám, prečo za ňou neprídem...
Jej úplne stačí keď sa stretneme 1-2x do týždňa ja by som s ňou chcel byť aspoň každý druhý deň... keď sme dlho od seba cítim sa príšerne.
keby sme spolu nemali sex atď povedal by som že sme najlepší kamaráti nič viac... plánujeme si spoločnú budúcnosť ale nič pre to nerobí

Sevrin

Premenuj sa na Bankomat,

Dúfam, že ti došlo ako som to myslel.

A ak ti to došlo, tak to určite dôjde, čo máš spraviť ako prvé.

Milos-ko

Hej kámo a ty si stále s ňou ? haha
No je tu druhá možnosť a to že ju dusíš no má ťa rada tak ťa takouto formou odsúva. Daj jej čas nech sa ona ozve, zavolá von a ak nebude mať záujem ukonči to nerob zo seba debila.