Nezáujem manžela o sex

Príspevok v téme: Nezáujem manžela o sex
oriesok.dn

Ahojte manželky, viem, že nepíšem nič nové, ale manžel prestal mať asi posledný polrok záujem o sex a neviem prečo. Máme obaja 35 rokov a spolu sme 5 rokov. Predtým sme sa milovali minimálne tak 2-3x za týždeň a teraz ledva 1x za mesiac. Už som mu začala aj tajne kontrolovať telefón, FB, maily, ale nič podozrivé som zatiaľ neobjavila. Viem, že by som to nemala robiť, ale nedá mi to. V poslednej dobe mám pocit, že sa mi ako keby vyhýba, keď nie je v práci, má buď tréning, z ktorého sa domov moc neponáhľa, keď je náhodou doma čumí radšej do telky alebo sa väčšinu času hrabe v telefóne a nemá moc záujem o to, aby sme sa venovali jeden druhému. Keď mu poviem alebo naznačím, že mi sex chýba, zasmeje sa mi a povie, že by som stále len sexovala, že neni čas, alebo že je unavený, proste stále má len nejaké výhovorky. Ináč v ostatných veciach fungujeme normálne. Nerozumiem tomu, či ho to už so mnou omrzelo, prestala som ho priťahovať, nijaké dôkazy že by ma podvádzal som zatiaľ nenašla. Keď sa ho spýtam, prečo sa spolu už tak málo milujeme, povie že už ho nebaví že sa ho to stále vypytujem. Ja potom hrám trochu urazenú, odmeranú a vtedy sa začne ako keby líškať, viac sa ma dotýkať, pusinkovať, ale akonáhle ma to prejde, sme zase tam kde sme boli (telka, telefón ...). Trápi ma to a neviem už ako to riešiť, keď on sa zo všetkého väčšinou smeje a neberie nič vážne. Je niektorá v podobnej situácii?