Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa dá spoznať muža do vztahu?

Príspevok v téme: Kde sa dá spoznať muža do vztahu?
Danny44

ahojte... chcem sa spýtať kde sa dá osobne spoznať partnera pre život? Dá sa to napríklad v práci či na nejakom jazykovom kurze? :-) Rada by som si totiž našla známosť ale len nie cez internetovú zoznamku pretože tam každý klame... mala som skúsenosť a už to nechcem zažiť :) Kde ste spoznali svojich partnerov ci partnerky vy? ale len tí čo ste sa spoznali osobne nie cez internet :)

Sonnenschein

Heh, no tiež si myslím, že všade. A najčastejšie tam, kde to človek nečaká :) Ja som sa s mojim manželom zoznámila ešte počas vysokej školy na jednej víkendovej akcii študentského spolku. A tak z okolia, no kamarátka v práci (kolega), jedna v kresťanskom spoločenstve, iná v mládežnickom spolku (kde sa venovali činnostiam pre mládež), ďalšia cez internet, cez kamarátku.... Tých možností je kopa... :) Výhodou je, ak sa spoznáte pri činnosti, ktorá reprezentuje nejakú vašu hodnotu, pretože mať rovnaké hodnoty je pre vzťah dôležité.
Čím viac si medzi ľuďmi, tým je šanca väčšia, ale na druhej strane, ak to má byť kuriér, tak ti ani z domu netreba vyjsť ;) Jeden nikdy nevie kedy to príde.
Podľa mňa je lepšie, ak sa to stane vtedy, keď ho nehľadáš. Si totiž uvoľnená, nesnažíš sa nikomu zapáčiť, venuješ sa niečomu čo ťa napĺňa a baví... Z takého človeka sála niečo príjemné. Akonáhle sa snažíme niekomu zapáčiť a urobiť dobrý dojem, kradne nám to našu identitu a autentickosť

Irina559

Dá sa podľa mňa úplne všade :) svojho aktuálneho som spoznala na pohovore, keď som sa hlásila o novú prácu a on mal byť môj šéf. Sú to 4 roky a všetko nasvedčuje tomu že to ešte potiahneme :D Svojho ex s ktorým som strávila 5 rokov tiež pekný život, v kníhkupectve, keď mi podával knihu na ktorú som nedočiahla :D