Toaletný papier verzus bidet - čo je pre naše intímne partie najlepšie?

Seshka

www.biobidet.sk je skvelý tip, vďaka! Zrovna riešime prestavbu kúpeľne pre babku, aby lepšie samostatne fungovala. My samy práve nedáme dopustiť na klasický bidet, ale už teraz nevieme, ako sa tam všetko zmestí, takže keď ju nainštalujeme ešte vedľa WC takéto madlo www.krasnakupelna.sk, malo by to byť ok :)

euka 2017

Súhlasím s Miskou. Aj my máme bidet, ktorý sa jednoducho namontuje na klasickú záchodovú dosku a nezaberá žiadne miesto. Už by som nechcela inak,zbavila som sa vďaka nemu hemeroidov po tehotenstve. Ak máte malú kúpelku ako my, stačí si pozrieť inštalačné video na biobidet.sk.

WHISPER

kristepane! že sa bidet nevojde do kupelne... tak sa vyondím , vojdem do kupelne osprchujem riť a je to.. a netreba mi ani bidet

Lado

my mámte takisto z biobidetu, môžem potvrdiť spokojnosť :P a presne ako ste poznamenali, použitie samotného papieru už mi príde nedostačujúce, je to predsa len o inom, taký pocit čistoty..

MajaMajka

Bidet je naj!!! Máme elektronický bidet a som strááášne rada, že sme ho kúpili, použitie iba papieru mi už príde otrasné. Stopercentne odporúčam!