Som zúfaly z tejto situácie. Vo februári som oslavil svoje 48. narodeniny a čo je môj problém, nikdy som nezažil pusu. Neviem, aký je to pocit. Žijem s rodičmi, tí na mňa tlačia, aby som si už konečne niekoho našiel. Pracujem ako učiteľ na základnej škole a keď vidím, že 14-15-ročné deti sa bozkávajú, cítim sa veľmi zle. Moji kamaráti svoje prvé bozky zažili už dávno, probližne vo veku ôsmakov a deviatakov na ZŠ, teda v 14-tich akebo 15-tich. Čo robím zle ? Som milý, nežný, ochotný pomôcť, no ženy ma nechcú, nejavia záujem. Pred takmer 10 rokmi som sa pokúsil zaujať jednú ženu, no neúspešne. Keď vidím tych mačov, ako sú pravidelne obdarovaní bozkom od svojích nežnejších polovičiek, hnevám sa na tento svet, aký je nespravodlivý.
Neviem, čo je to pusa
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ako učiteľ na ZŠ máš babský kolektív, už dávno by si ťa uchmatla vydaja a dieťachtivá učiteľka, ktorej zvony nie že bijú, ale burácajú a takých je dosť. Žiadnemu mužovi bozky a pusy nechýbajú, iné chýba, fake téma písaná ženou.
ber to pozitivne, sak uz sa ti blizi 50-tka a 50 rokov bez pusy nezazije len tak niekto
Nejakú si zavolaj do kabinetu.
Je to smutne, ze clovek nieco take nepozna :/
Ber to pozitívne. Ja to mám tak, že som dostávala francuzáky, samozrejme som sa zabuchla. Nie sme už spolu. Ešte doteraz bývam smutná, mávam depky a túžim beznádejne po ňom. Doteraz to ľutujem, že som sa s ním bozkávala a takto to dopadlo. To je tak, keď má každý iný pohľad na bozky- či je to len zo zábavy alebo z lásky. On prvý prípad ja druhý. Ja osobne som na tom popálila a sprevádza ma to až dodnes. Kiež by sa mi to dalo vymazať z pamäti. Ešte mávam aj také pocity, že sa už nedokážem zaľúbiť. Radšej by som bola na tvojej strane.
Rescue84 nemozes si robit srandu ked nevies po slovensky :D
Láska je pekná vec ale jak to leze do peněz je lépe býti člověku samotnému.To povedal vlasta burián z pohľadu starého mlàdenca vo filme ducháček to zařìdì.Myslím že v tvojom prìpade to bude platiť dvojnásobne.Nie že by si bol lakomý alebo chudobný to nie.Poviem ti to ako rovesnìkovi ži si svoj doterajšì život a nemeň už nič na nom zbytočne by si sa sklamal.Už pred 20 -timi rokmi ti odbila hodina dvanásta.Neber to v zlom ale tým ze si zil z rodicmi si velmi zakrpatel spôsoby a zvyky starsej generácie u teba uz su tak silno zakorenene a vžité že žiadna zena by s tebou nevydržala.Prepáč.....'...
To bolo myslené obrazne. Samozrejme, že poznám význam slov pusa/bozk. Chcel som tým len povedať, že nikdy som pusu nezažil.
Keď si už chceš robiť srandu, otvor si učebnicu slovenského jazyka pre druhý ročník.