Bolesť zubov, ďasien?

Príspevok v téme: Bolesť zubov, ďasien?
Emillko

Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť s mojim problémom? Mam takú tlakovu bolesť, alebo skôr tlak vpravo hore nad zubami. Bol som u zubára, spravil RTG, plomby sú staré cca rok, kaz tam nieje žiadny, zuby sú pekne spravene. Tlak na zuby, alebo skôr na ďasna, líce je nepravidelný. Niekedy 2 dni v pohode a potom zase 1-2 dni tlak. Nie bolesť, tlak, ktorý má dosť obmedzuje. Je to taký pocit, ako keď silno zatnem zuby. Keď mám ten tlak cely deň, tak ku večeru mi až tŕpne prava strana tvare, jazyk... Zuby nemám citlivé na studené, ani na teple. Ani na poklepanie. Ani pri kusani. Ak niekto vie poradiť, budem vďačný.

Emillko

Ďakujem za odpoved. Myslim, že prievanom to nemôže byt. Už tento stav trvá dva mesiace... Čo sa týka zubnej pasty, používam Sensodyne alebo Elmex a extra mäkkú kefku, plus ústna voda Elmex. Bolesť keď sa stupňuje, tak tlak ide do lica, neskôr až pod oko. Na druhý den, je všetko v poriadku, tlak je mierny až žiadny. Potom jeden - dva dni ok a potom znovu....

Rescue84

Bolest može se vyskytovat po čas prievanu alebo nepouživate dostatočnu pastu najlepšie se ako značka sensodyne
parodotax ale egzistuje jeden vyrobok od spoločnosti OKG čo by vám hodne pomohol