Zdravím vás, mám 18 rokov a zhruba pred týždňom som začal cítiť slabosť svalov od krku cez ruky až po nohy. Najprv len ked som sedel a teraz uz po cely den. Cítim hlavne krk že akoby som ho strašne vysilil a nemam silu ho otáčať. Niekedy je to lepsie a ked dlhšie sedím tak sa to zhorší a uz to neprejde do ďalšieho dňa. Dokážem všetko robiť normálne len občas si pripadam akoby ma kyvalo trochu pri chôdzi a pri bežných činnostiach ako písanie a podobne sa mi asi na sekundu trochu zachveje ruka a hned to prestane. Takisto aj noha pri nejakej činnosti kde opakujem ten istý pohyb s nohou sa mi začne trochu triasť. Neviem si s tým rady, nikdy som nebol vážne chorý a dost sa toho bojím co to je. Ma s tým niekto nejaké skusinosti pretože som dost hypochondricky človek a veľa čítam o všelijakých chorobách, takze som na tom uz aj psychicky dost zle. Všetci mi hovoria ze tom mam z psychiky a z toho ze aj z obyčajnej nádchy dokážem spraviť nádor mozgu ale mne to tak vôbec nepríde. Vôbec nemam chuť na nic, prestal som cvičít lebo nevládzem a jedine co robím je hľadám po internete nejaké choroby, ležím a tak cely den. Prosim poraďte mi :)
Strašná slabosť svalov
Presne som vedel ze všetci za tým začnú hľadať hypochondriu. Ak som bol chorý a trvalo mi to viac ako tyzden max dva, začal som byt neistý a hľadať všelijaké príznaky na internete a potom to uz išlo. Psychika uplne na dne a rýchlo na všetky možné vyšetrenia. Lenže toto prišlo ked mi nic nebolo, uplne z ničoho nic a z jedného dňa na druhý. Nemyslím ze to je nieco s hypochondriou a aj keby ako si mozem takéto nieco vyvolať? Ved to sa ani nedá.
problem vidim ako hypochondriu a nie slabost svalov. neviem co este ine ti je naozaj. prestan sa pozorovat, zameraj sa na nieco ine, napriklad citaj detektivku, makaj na nejakom predmete zo skoly a p.