Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa super bozkávať?

Príspevok v téme: Ako sa super bozkávať?
Anabella118

No takže...Zaujímalo by ma ako sa zaručene super bozkávať...Viem,je to prirodzené a tak...A viem tiež, že netreba hrýzť pri tom bozkávaní(ak to nie je úmyselné),slintat(tomu ako zabranim?), nemalo by mi smrdiet z úst, nemala by som mať suché ústa...Mala by som niečo robiť s rukami...To napr.do vlasov chalanovych dať alebo tak nie? Potom aj keď som o tom čítala tak neviem čo mám robiť pri francuzaku s jazykom...(to je sila,generácie predo mnou toto neriešili...Takéto blbosti riešim...Puberta robí svoje evidentne...)Že hrať sa s partnerovým jazykom, krúžiť(ale nie ako ventilátor)ale to čo mám akože robiť? Keď da jazyk do mojich úst tak dám aj ja...A mám iba opakovať to čo robí on? Niečo svoje by som mala pridať nie? Viem...Najlepšie by bolo to neriešiť a veriť,že v tej chvíli to budem vedieť tak ako treba...A ja verím že budem...Ale nejaké typy,čo je príjemné robiť...A napr. To satie pery..To ju mám akože zobrať jemne do úst a tak ju hryzkat či ako? Viem že toto ani nie je problém...Ale ti,čo sú proste skúsení a sú ochotní dať mi nejaké typy, ktoré mi vtedy možno napadnú tak ak by ste boli takí laskavi, tak budem rada. :-)

Anabella118

No tak to viem. Že každému je príjemné niečo iné atď...Ale ako pohybovať tým jazykom a ako neslintat?

MuroMax

Na to sa musíš spýtať nejakého farára, oni majú na správnosť recept. A by si sa čudovala, ale aj sa v tom vyznajú, majú prax.