Zlomený členok

Príspevok v téme: Zlomený členok
Roney

Potrebowala by som radu. Mala som na dboch miestach zlomený členok (vonkajší aj vnútorný) a prasknutú píšťalu. Mesiac som mala nohu v dlahe a potom asi tri týždne celú v sadre. Keď mi dali dole sadru ešte 2 týždne som nosila ortézu a potom som začala s rehabilitáciou (magnet,kryo, a masáže)a hlavná sestra mi povedala že môžem už chodiť tak že používam len jednu barlu, lenže asi po dvoch týždňoch ma začal členok zase bolieť. Po návšteve chirurga a RTG mi lekár povedal že sa mi krivo vzrástla kosť, nejak smerom dovnútra čiže mám krivú nohu a preto mam bolesti. Tak mi odporučil oddych od rehabilitácie a nosenie ortézy aby sa to napravilo na dva týždne a ak bolesť neprejde tak operáciu. Po dvoch týždňoch bolesť zmizla ale členok mám strašne opuchnutý .Newiem, či preto lebo si tú nohu namáham či čo...a všimla som si ( nielen ja) že tú nohu mám dosť krivú. :( Neviem či teraz mám ísť zase za chirurgom a povedať mu že chcem operáciu aby som to mala normálne, či to je kvôli opuchu, či mám ísť k ortopèdovi, alebo vypýtať odborný názor aj ineho chirurga :( nechcem mať takúto krepú nohu :( a už som 4. mesiac na PN čo tiež nie je bohvie čo :(