Nezavazny sex zamilovanie zeny

Príspevok v téme: Nezavazny sex zamilovanie zeny
Milenec123456

Prosim nesudit iba vecne. Zenaty chlap nad 40 sa velmi zvlastnym sposobom zoznami s 18 rocnou babou. Po case sa dohodnu, ze budu mavat sex. Chlap ma velmi rad sex a rozumie v tychto potrebach zenam, takze baba je z neho v sexe uplne hotova. Ma niekolko orgazmov, nikdy nic take nezazila a spontanne mu za to dakuje. Kontakt mimo sex je minimalny, takmer ziadny. Sex je raz za 1-2 tyzdne. Aka je sanca, ze sa ta baba do chlapa zamiluje? Ako sa ona bude spravat, ked jej povedal, ze v pripade zamilovanosti koncia?

lubrikant

Bud si uplne blby a nezrely, ze sa na toto musis pytat, alebo si sa chcel len pochvalit a potlapkat po ramene, ze si kanec. Neviem, co je horsie.

Mesačný princ

Tak, aj živé erotické pomôcky sú dostupné ale neviem či by som ja osobne chcel robiť niekomu takúto pomôcku či ju používať...

Môže a nemusí sa zamilovať. No celkovo ľudia, ktorí dokážu takto fungovať u mňa nie sú ani ľudia, pretože tieto emócie sa dajú len veľmi ťažko oddeliť ak ich niekto má. Samozrejme človek bez nich dokáže druhého takto využívať aj roky. Ale je to každého voľba :)

Irina559

Myslim že tá baba sa do teba zamiluje tak či tak. Či do teba, do sexu, do penazí, do záujmu alebo do toho že ťa nemôže mať iba pre seba, či z vypočítavosti. Časom určite... Aj hlavne preto že je taká mladá. Žena ktorá tvrdí, že dokáže oddeliť lásku od sexu klame samú seba. Mám veľa kamarátok, nie už v jej veku ale dokonca staršie, kde na začiatku išlo o dohodu iba o sexe a každá jedna mi pravidelne na káve plače, že chce viac a ako milenca zbalamutiť aby jej viac dal. Z niektorých sú mrchy ako píše grckagrc, niektoré iba plačú do vankúša doma so zlomeným srdcom...

grckagrc

Zmeni sa na nenormalnu mrchu, ktora ti skomplikuje paradne zivot. Take mlade su este velmi naivne. Ego skrot je lahke byt najlepsi, ked este nema velmi s kym porovnavat.

Marunka

A este doplnim. Uz len podla vyjadrenia, ze ak casom bude mat partnera, chce v sexe pokracovat s tebou...vies, to je len poblaznenie. Ani nevie, aky vztah a sex bude mat s dalsim, ale automaticky vie, ze s tebou spavat bude aj nadalej? Nezazila, nevie...Podla mna je to vzajomne sexualne poblaznenie, ktore vsak nebude trvat vecne. Staci, ze sa velmi zamiluje do dalsieho, sex bude opat vyborny a teba potrebovat uz nebude. Teraz nema nikoho, nema nikoho lepsieho na sex, cize vyhovujes plne aj ty. Vztah dvoch ludi zacina a konci komunikaciou, spolocne stravenym casom, spolocnymi zalubami, dvorenymi rozhovormi. Sex je velmi doleIezity vo vztahu, ale to ostatne vam chyba. A ak nie je z oboch stran zaujem o to ostatne, nic viac ako sex od toho necakaj ;)

Marunka

Tazko je napisat jednoznacnu odpoved, mozem pisat len za seba. Ja by som potrebovala viac k takemu vztahu, cize mne by tam city prisli casom. Ale pravda, nezazila som to este a nemala som vztah len pre sex. Podla mna su zeny, co sa casom zamiluju. Ale kedze pises, ze kontakt mimo sexu nie je ziaden, tak mozno to aj ona berie viac menej ako len chvilkovu zalezitost. Ak ste si dopredu urcili nejake pravidla, tak sa ich radsej drzte. Ty chces aby sa zamilovala? Si uz chlap, ktory ma co to odzite, ona este nie. Na tvojom mieste by som necakala nic od nej...je moc mlada na skutocny vztah. Ale to je len moj pohlad

Naco_meno

Ahoj. Vyjadrim sa k tomu vecne... baby sa vacsinou namotaju (zalubenost) na kaleraby a sladke recicky. Pokial mimo sexu skoro vobec nekomunikujete, tak je mala sanca, ze sa do Teba zalubi (moj osobny nazor).... chvilu sa Ti sice moze zdat, ze sa do Teba zalubila, ale to je len chvilkove poblaznenie z tych orgazmov a toho, ze zaziva nieco nove a prijemne... ak v Tebe nenajde "spriaznenu dusu" aj mimo sexu, nemas sa coho bat ;)

milenec123456

A este povazujem za dolezite povedat - chlap povie tej babe, ze jej v nicom nebrani a nech si najde chalana, ktoreho bude milovat a ona mu povie, ze aj ked si najde, tak by chcela v tomto sexe s nim pokracovat.
Aky je vas nazor na toto cele, co sa tyka toho, ze sa baba zamiluje?