Nevladzem dalej zit nema ziadny zmysel nieco robit som uplne vyhorena nestastasta citim obrovsku krivdu podraz bolest .... neviem co dokazem este vstat momontalne nechcem
Ako mam dalej zit
Ahojky... viem ze rada odomna mozno nepomoze , som este mala , neviem ake je to este mat pracu a rodinu . Aj ja som už stratila rodinu, sestra ma nenavidi , tatino mi zomrel ,mamina je tazko chora pricom jediny koho mam je teraz mamina a starsi brat ... No viem , ze ked mi je zle , strasne zle , predstavujem si , ze niekomu je este horsie . Viem , tento vyrok je uz okukany. No neber si zivot . V tom ziale mozno nevidis ludi , ktorym na tebe naozaj zalezi . Rob co ta bavi , a ak nevies vo ta bavi tak mas aspon moznost zacat odznova . Skus malovat , sportovat , tancovat , najdi si to co ta bavi a drz sa toho . Popri tom najdes novych ludi , ludi ktori budu tvojimi priatelmi . Na svete v roznych kutoch su ludia , ktori mozno hladaju niekoho presne ako si ty . Ked si uz vsetko stratila mas priestor na nove veci. Skus sa vyplazit z tiena a okusit svetlo . Aj ja by som sa na tvojom mieste najradsej zabila , ver mi ... ale nespravila by som to . Lebo mam vieru ze moze byt aj lepsie . To jedine vlakenko ma vzdy drzalo nad vodou . Vzdy ked som bola psychicky na dne , vztycila som hlavu a usmiala som sa na svet . Bol to nuteny usmev , ale nevzdala som to . Aby som nestratila nadej . Tak prosim najdi tu svoju , chod von a ŽI :-)