Ako viem, ci ho este milujem?

Príspevok v téme: Ako viem, ci ho este milujem?
laisi

Ahojte, mam priatela. Sme spolu rok asi, ale mam pocit, ze uz nie som stastna vo vztahu.. a neviem ci to co citim, ci to je laska iba v nejakej stagnujucej faze alebo co.

Moja otazka je, ako mam vediet, ci je to, co citim, este laska k nemu? Je to zvyk? Prosim niekoho skusenejsieho, aby mi poradil, ako to mam rozlisit. Lebo nechcem takto zostat navzdy..

Dakujem

smajko

Takáto nuda, zaváhanie prichádza takmer v každom vzťahu. Aj ja som si tým prešla, kedy som nevedela čo cítim, či to ešte má zmysel alebo to je len zo zvyku.
Dokonca som mala vzťah aj zo zvyku a tam som na to prišla tak, že už som s ním nechcela byť, vadil mi, vadili mi bozky, držanie za ruku a pod...
Ak ho miluješ tak si nedokážeš predstaviť, že s ním nie si..resp. skús si to predstaviť, že ho viac neuvidíš,nepobozkáš...ak si to nevieš predstaviť, ak si nevieš predstaviť dať mu zbohom... tak ide len o nudu....ktorá prejde...viac menej sama... treba sa zamyslieť nad tým, či je ten človek tým pravým a či spĺňa vlastnosti tvojho vysnívaného... ak áno..nevzdávaj to...vzrušenie príde :-) Vlastná skúsenosť..

Mesačný princ

V prvom rade by si mala prísť na to, čo je to láska a čo zamilovanosť.

Ak to budeš vedieť, tak ti to poznanie dá všetky odpovede na tvoje otázky :)