Chodievam na nakupy do obchodaku hned vedla mojho bytu. Pracuje tam jedna mlada predavacka, ktora ma pritahuje. Pracuje za info pultom pri vstupe - tam kde ukazujete, ze mate uz nejaky nakup pri sebe a odkial sa hlasia oznamy. Ako jej dat najavo, ze mam zaujem o nieco viac? Je to prilus trufale/necakane pozvat ju hned von? Raz sa mi zdalo, ze som jej celkom sympaticky, obzerala si ma. Teda snad nie preto, ze si myslela, ze som zlodej :) Co by ste mi poradili ako na nu?
Nazor zien na necakane pozvanie
Citujem Dubaka: "k jednej chodi pan ku kabinkam s oblecenim co nic nekupi"
Loool to uz kde amee :Dd ak ten co to pisal si nerobil srandu tak to musi byt riadny trapas jak hovado :DD si predstavte ze peide s obleckom ku kabinke porozprava sa s nou a pak to oblecko vrati spet a kazdy den toto :D ou jé. Nornalne by sa toto forun malo premenovat na FunRoom.sk
:-DDDDD
dubak, to bude stale ten isty len obmiena scenar
v poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s pritazlivymi predavackami ci co???
k jednej chodi pan ku kabinkam s oblecenim co nic nekupi
druheho pritahuje starsia pokladnicka v potravinach
tretia ide po predavacovi kdesi v masiarni
a henten bali predavacku pri inf. pulte
Co vam hrabe vsetkym?
Najskor ju len parkrat pozdrav a usmej sa na nu. A potom sa tam zastav s nejakou drobnostou, ktoru akoze potrebujes vybavit s jej pomocou. A pocas rozhovoru stoc temu na nieco vseobecne, coho sa urcite chyti, moze byt napriklad o tom, kolko hodin sa musi venovat denne zakaznikom a ci jej uz z toho niekedy nehrabe a ci by niekedy po praci neskocila na drink. Co ja viem. Blbost? :-D
Kolko mas rokov, ze nevies ako? Na kazdu plati nieco ine. Lepsie je pockat, nez ta oslovi sama, aby si nebol za uchyla, co je dnes bezne.
asi nebudes jej typ, si prilis mlady
Daj jej pusu keď ťa obslúži.