Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nazor zien na necakane pozvanie

Príspevok v téme: Nazor zien na necakane pozvanie
Lubo85

Chodievam na nakupy do obchodaku hned vedla mojho bytu. Pracuje tam jedna mlada predavacka, ktora ma pritahuje. Pracuje za info pultom pri vstupe - tam kde ukazujete, ze mate uz nejaky nakup pri sebe a odkial sa hlasia oznamy. Ako jej dat najavo, ze mam zaujem o nieco viac? Je to prilus trufale/necakane pozvat ju hned von? Raz sa mi zdalo, ze som jej celkom sympaticky, obzerala si ma. Teda snad nie preto, ze si myslela, ze som zlodej :) Co by ste mi poradili ako na nu?

Loooooool

Citujem Dubaka: "k jednej chodi pan ku kabinkam s oblecenim co nic nekupi"
Loool to uz kde amee :Dd ak ten co to pisal si nerobil srandu tak to musi byt riadny trapas jak hovado :DD si predstavte ze peide s obleckom ku kabinke porozprava sa s nou a pak to oblecko vrati spet a kazdy den toto :D ou jé. Nornalne by sa toto forun malo premenovat na FunRoom.sk

dubak

v poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s pritazlivymi predavackami ci co???
k jednej chodi pan ku kabinkam s oblecenim co nic nekupi
druheho pritahuje starsia pokladnicka v potravinach
tretia ide po predavacovi kdesi v masiarni
a henten bali predavacku pri inf. pulte
Co vam hrabe vsetkym?

kiddo

Najskor ju len parkrat pozdrav a usmej sa na nu. A potom sa tam zastav s nejakou drobnostou, ktoru akoze potrebujes vybavit s jej pomocou. A pocas rozhovoru stoc temu na nieco vseobecne, coho sa urcite chyti, moze byt napriklad o tom, kolko hodin sa musi venovat denne zakaznikom a ci jej uz z toho niekedy nehrabe a ci by niekedy po praci neskocila na drink. Co ja viem. Blbost? :-D

grckagrc

Kolko mas rokov, ze nevies ako? Na kazdu plati nieco ine. Lepsie je pockat, nez ta oslovi sama, aby si nebol za uchyla, co je dnes bezne.