Chodievam na nakupy do obchodaku hned vedla mojho bytu. Pracuje tam jedna mlada predavacka, ktora ma pritahuje. Pracuje za info pultom pri vstupe - tam kde ukazujete, ze mate uz nejaky nakup pri sebe a odkial sa hlasia oznamy. Ako jej dat najavo, ze mam zaujem o nieco viac? Je to prilus trufale/necakane pozvat ju hned von? Raz sa mi zdalo, ze som jej celkom sympaticky, obzerala si ma. Teda snad nie preto, ze si myslela, ze som zlodej :) Co by ste mi poradili ako na nu?
Nazor zien na necakane pozvanie
Tak to je dosť otázne, pretože každá žena sme iná, ja napríklad nemám takéto spontánne veci rada :/
Ak sa na to citis tak nech sa paci kazdu zenu by to podla mna potesilo :)
Princ. Tak asi tie zeny ci muzi co radia, tak radia prevazne z vlastnych skusenosti a co vidia aj u ostatnych svojho druhu.
Presne ako pise Irina.
Viete čo býva celkom kontraproduktívne, ak žena radí mužovi, ako zbaliť ženu a ak muž radí žene, ako zbaliť muža...omg :D
Nie raz sa potvrdilo, že rovnaké pohlavie sa len domnieva, majú nejaké predstavy, ale realitu pozná vždy len opačné pohlavie :)
Ale tak, je to na zakladateľovi, nech si vyberie. Vyskúša a som sám zvedavý, že čo sa mu z toho podarí,
a možno sú už niekde na dovolenke kým mu tu radíme :D
Pokúsim sa vecne vyjadriť a z vlastnej skúsenosti...síce každý reaguje inak, no nepozývaj ju takto nečakane, odmietne ťa, nič o tebe nevie...treba na to ísť trochu obklukou ako ti baby radia...zachytiť očný kontakt, usmievať sa, pozdraviť...ak ti to vráti, nato rozbehnúť nezáväznú konverzáciu, zastaviť sa tam, spýtať sa ako sa dnes má, že jej to dnes velmi pristane ( kludne medzi rečou)...netreba tlačiť na pílu, treba v nej vzbudiť záujem o teba, sprijemniť jej deň tvojou pozornosťou, ukázať sa ako gentleman, aby sama chcela ísť von. Je to síce trošku dlhšia hra, ale aspoň sa nebudeš hanbiť ísť do toho obchodu aj keď ťa odmietne, aj keď má napr. frajera, stále budeš mať v jej očiach iba plus. Poprípade nestratíš ešte druhú šancu. Ženy pracujúce takto v obchode sa stretávajú denne s veľa ľudmi, mnohých si obzerajú, treba sa vypichnúť z davu ;) súdim podľa seba, sama som robila v obchode a oťukávačky, lichotky, skrytý záujem bol omnoho zaujímavejší, viac mi spríjemnil pracovný deň, viac som nad tým mohla rozmýšľať, viac sa mi ten človek páčil ako keď za mnou niekto prišiel s tým, či pôjdem na kávu. krátke: prepáč, ale nie ( v duchu si dodám že ani neviem čo si zač, hanbím sa pred tebou a nebudem riskovať trápne ticho) a bolo po....odkážem aj ja na predchádzajúcu tému "nezaujatý názor poprosím" kde slečna z obchodu rieši staršieho muža, ktorý sa k nej správa príjemne. Tak ten na to ide priam ukážkovo. Vzbudil v nej záujem, sama kalkuluje, rozmýšla o tom, sama by chcela aby sa vyjadril, lebo ona už záujem má...nakloniť si ženu stojí nejaké úsilie, ktoré sa vyplatí, tak si neskracuj zbytočne cestu a ak ti za to stojí, vynalož trochu energie navyše ;)
Princ, asi zalezi aj kde byva. Ci by ho dotycna odmietla alebo nie. V BA by ho asi takto na priamo odmietli uz len z principu))
Vsetko zalezi od konkretnej zeny
A zistit si jej meno som myslela tak, zeby jej potom mohol skusit napisat ozvat sa. A zas jej da a napise cislo a co dalej?? Ja mam tiez cisla ale realne som nezavolala nenapisala na ziadne :D Ak jej ho aj da, to este nezarucuje, ze sa mu aj ozve ci ako. Najlepsie by bolo asi osobne ju oslovit a zacat sa s nou bavievat a pak ju aj pozvat na kavu ai. Ale jednoznacne treba skusat. Odvaznemu stastie praje)
Ahoj Lubos. Vsak si vsimaj, ako na teba reaguje. Usmej sa na nu, pozdrav ju. Kedze je na informaciach, skus najst dovod a nieco sa jej popytat ohladne akcii tovaru alebo ide velka noc tak sa jej spytaj ci budu mat aj pocas sviatkov otvorene a bla bla, proste ju oslov, nadviaz komunikaciu.
Neviem aky je typ baby. Ci by prijala hned tvoje pozvanie)
Nema menovku? Nik ju nepozna? Vsak SK je male a kazdy tu pozna kazdeho
Pisem tu prvykrat, ani neviem, ze sa tu uz nieco take riesilo... Ale ako vidim, tu sa rady nedockam. Ced ja si to uz nejak sam zariadim.