Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Snazime sa prvy krat

Príspevok v téme: Snazime sa prvy krat
mamatest

Ahojte chcela by som sa spytat lebo neviem s kym sa mam poradit :/ s partnerom sa snazime 10 dni o malicke , nerobila som si este ani test ani som u doktora nebola , par dni po ovulacii sme stale skusali , mala som stale aj bolesti brucha aj prsia bolestive- naliate , citala som o uhniezdovani tak som to neriesila ze preco ma tak brucho boli :/ no dnes som mala moc bolesti a dostala som menstruaciu z coho som uplne smutna :( je mozne ze som ani neotehotnela ? :( alebo mozem byt tehotna ? :( v praci to mam tiez blbe lebo nemozem nikomu povedat a mam tazku pracu :/ ja sa len bojim ze nebudem moc otehotniet :(

Vsetkym idiotom

nehraj sa na tehotnu prosim ta, ked tak tak urciite tehotna nie si lebo male decko nema este kramy, rozumies?!

WHISPER

"preco ma tak brucho boli :/ no dnes som mala moc bolesti"

"neviem prečo moc bolí"

no mne to príde ako nejaký FAKE ktorý písalo 13 ročne znudene decko.. podla vyjadrovania a podla nechápania...

treba si písať do kalendára kedy máš krámy, ked to nevies, lebo bolesti brucha a naliate prsia mavam aj ja kazdy mesiac tyžden pred krámamy.. a to že "prečo moc bolí " pri krámoch brucho bolí..
daj si tabletku a prestane...

tak fakt teda neviem či je to fake, že to pisal nejaky chlapec unudený..