Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to povedať doma ?

Príspevok v téme: Ako to povedať doma ?
Hp21

Ahojte,

s priateľkou sme spolu už rok aj niečo málo a chcel by som ju pomaly zoznámiť s rodičmi no ale neviem ako na to a dosť sa toho obávam, chcel by som sa vyvarovať dákym trápnym momentom, scénam...

Naši o nej nič nevedia, nerád sa rozprávam o osobných veciach alebo o niečom kde je riziko, že by som mohol prísť do konfrontácií.
Mám 25 a ona 38 bojím sa neprijatia zo strany rodičov, sú dosť konzervatívny. Rady tipu malo by ti to byť jedno keď ju miluješ *bla bla* nepíšte, vďaka :P

Hopálek

variola

ahoj, nebudem sa vyjadrovať k vášmu veku, možno obaja viete že ide len o lásku na určité obdobie a keď vášeň vyprchá po pár rokov chodenia tak sa vaše cesty rozídu a rátate s tým že to takto dopadne.
Nevoď ju domov keď o nej nevedia vôbec že máš frajerku. Mal si to urobiť takto. Keď si šiel párkrat von nepýtali sa ťa kde ideš rodičia? Ak áno už postupne za každou otázkou takouto si im mal povedať na rande. A už by vedeli že niekoho máš. Alebo nekládli ti otázky typu, Kto ti volal? S kým si píšeš? Tak by si ich tiež oboznámil vetou Frajerka volala, Frajerke píšem.... vieš aby vedeli že niekoho máš. A keď niekoho máš tak musia rátať s tým že počase tú dotyčnú budeš chcieť s rodičmi oboznámiť. Čiže o nej by už vedeli nejaké to obdobie a vek by ste riešili neskôr. Aj keď vek nemusíš prezrádzať hneď pri prvom stretnutí ale je dosť možné že by sa jej nato sami spýtali oni.
Ak sú tvoji rodičia konzervatívni je možné že bude z ich strany nečakaná reakcia a výčitky, dohováranie atď.
Ak sú liberálni nemal by bať problém. Záleží aký máš ty vzťah s rodičmi. Ako spolu komunikujete a do akej miery ti zasahujú do osobného života.

divocina1

nič si z toho nerob ja ked som bývalého rockera priviedla domov naši skoro odpadli ale predýchali to :-) minule tu tiež písal jeden pár on mal 112 a ona 92 rokov :-) láska je táká krásna :-)

kafe

ako to povedať? - Mám priateľku, sme spolu už viac ako rok, chceli by ste ju spoznať? - a to je všetko. Tak ako rodičom nebudeš vešať na nos veľkosť jej podprsenky, či topánok, tak o veku nehovor. Až kým sa nespýtajú. Je možné, že aj ked ju uvidia, nenapadne ich, že je staršia.

Ipsik

A čo ? Láska nepozná hranice. Ja mám 38 rokov a pol roka randím so 17-ročnou. Spoznal som ju na základnej škole, ktorú navštevuje môj syn. Chodila do deviatej triedy, keď sa mi zapáčila. Avšak mala menej ako 15 rokov a tak som s ňou nemohol započať vzťah, nakoľko by som bol trestne stíhaný. Keď dovrší 18-tku, plánujeme sa vziať. Taktiež som s touto skutočnosťou ešte neoboznámil svojich rodičov, najmä prísnu matku, ktorá by sa neštítila mi aj pred 40-tkou stiahnuť tepláky a vyšvácať ma varechou po holej... Asi sa budem musieť posilniť nejakým poldecákom.

a_dr1a

Neber ju mozno domov oficialne ju predstavit, ale skus zladit daku spolocnu udalost akciu kde sa iba navzajom stretnete. Nesmie to byt daka oficialna rodinna akcia (svadba vyrocia ai), ale nieco uvolnene bezprostredne. Napr.budu u vas v meste ci kde trhy hody ai (vela ludi, nie je to oficialne, je moznost uniku pre jednych aj pre druhych :D ), no a tam sa akoze navzajom spolu stretnete. A predstavis im ju, mozete tam chvilu pobudnut spolu, zajst do restiky na obed ci tam si nieco kupit pit ci cosi male jest (nebude trapna situacia ticho, je tam vela podnetov spolocnych tem, zas tam budu aj ini ludia a vyhnete sa pripadnym scenam ai).
A ak mas k otcovi ci matke lepsi vztah, tak aspon jednemu z nich povedz o tom, ze mas vztah. Nebude to aspon pre nich privelky sok, aj ked mas uz svoj vek a vlastne nikoho nic do toho neni. Ale nie je to tak. Lebo ked si uz clovek najde partnera, tak s nimi spoznava a "berie" si aj jeho rodinu. Vyhnut sa tomu proste neda