Ahojte.
Mám takú spoložiačku na strednej, s ktorou som si myslela že sme kamarátky, ale v poslednej dobe keď na ňu aj prehovorím, tak sa tvári že ma nepočuje. Nedávno sa pozerala do mobilu aj s mojimi ďalšími spolužiačkami a veľmi sa smiali. Keď som sa ich spýtala že čo tam majú také vtipné (lebo s tými ostatnými spolužiačkami čo sa tam na tom tiež smiali, mám fakt dobré vzťahy) no a tá jedna mi to nechcela ukázať, tvárila sa opäť že som na ňu neprehovorila. A tie ostatné jej tiež vraveli že nech mi to ukáže, ale ona nič. Tak som to nechala tak. Ale celkom ma dostalo, keď sa ich to spýtala aj moja ďalšia spolužiačka, že na čom sa tak smejú a jej to ukázala normálne :D :D. Akože prosím? Ja viem, že toto je úplne banálna vec, ale toto sa mi v jej prípade ani nestalo prvý krát. A je pravda, že teraz si ma ľudia v škole celkom obľúbili a aj ja ich mám úprimne rada a táto jedna spolužiačka mi vždy skáče do reči, keď sa rozprávame takto spolužiaci navzájom. :D ja neviem, ona so mnou súperí alebo som fakt taký hrozný človek? inak aj na nej mi celkom záleží, keby nie, tak by som to tu ani nepísala :)
To ma nemá rada?
si sa do nej buchla?
prečo ti na nej záleží ked ona ťa má "u riti.." ?
ignoruj ju.. ked s ostatnymi nemas problem tak neries..