prečo ma nikto nechce?
prečo?
Treba veriť tomu, že niečo pekné človek zažije. Nemusí to niekedy byť vždy len vzťah s niekým. Aj tak sa na to možno pozerať.
ja mam 27, a toto iste, akurat s tym, ze ma nechcu ani na FWB ani nic podobne :D
ale mam to cele na haku, je mi lepsie samemu :)
rokov mam 28. a podnikla som pre to uz kadeco a bud som sa dozvedela, ze dany muz je zadany/zenaty alebo (drviva vacsina) ma chce len na jednu - dve noci, friend with benefits atd. vztah a rodina a byt spolu furt nikto nikdy :(
co je zle na tom byt single? ja by som teda tento status nemenila :-) s nikym sa nenervacis nikto ti nepisti za usami :-)
Áno, to je správne, rovno povedať a vybavené. Aj ja som také niečo vyparátil, lebo som bol unesený a potom to opakovali po mne všetci - ha, ha:-) Až som sa tomu čudoval. Marry me?:-D
A to, čo som semka napísal, som nenapísal preto, aby som lamentoval, ale preto, že sa s tým stretávam denno denne, ak to chceš veľmi presne. Ani zaspať nemôžem, do vyj... čerta!!!
Pán predsedajúci, odpojte môj mikrofón! Ďakujem. A moje príspevky môžete nahlásiť, ak sa vám nepáčia. S každým sa osobne kvôli tomu stretávať nemusím.
ani mna... nikto nechce. Ale ja tiez nechcem barskoho.
A aj samej mi je celkom fajn a mam este nadej.
Ja ta chcem :D
Ipsik. Ja ta rada citavam. Pekny vecer maj
smutnaAnestastna. Podla coho usudzujes ze ta nikto nechce?? Co si podnikla pre to, aby si si niekoho nasla a mala vztah?
Na zemi je krasne , aj zit by tu bolo nadherne len keby tu nezili tie hnusoby ludia, Take nespratne svine sa to , iba vojny a zle robit , mnozit sa bez poriadku a peniaze za to pytat.Najlepsie niekam zaliezt a ani nevidiet tieto zrudy.
Mas pravdu, ze to prehanam. Treba ludi motivovat a nie demotivovat. Ja som uz demotivovany, preto si zajtra cenu Spevaveho somara ani neudelim. Tak sa majte a pokracujte, rad si tie nadavky vypocujem.