Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koža na chodidlách

Martin3l

Tak hypermangan používam už asi 10 dní. Prsty už vyzeraju byť v pohode, až na zažltnuté nechty, ktoré dúfam že mám len kvôli hypermanganu. Tá vyrážka o ktorej som hovoril na chodile sa ale o moc nezlepšila, dokonca myslím že sa zvačšuje a na druhej nohe to isté. Hypermangan používam vždy večer pred spaním plus canesten ráno aj večer. Viete poradiť čo ďalej? Objednal som organový olej, možno by mohol pomôcť, čo myslíte? Prikladám fotku zo spodu chodila aktuálne....dakujem za rady

Martin3l

Zapper ozaj ďakujem za rady :) Tie nechty môže spôsobovať ten hypermangan ? Je pravda že v poslednom čase jem veľa sladkého a veľa cukru, budem sa snažiť to obmedziť. Na pečeň beriem liek ktory sa volá Lagosa, neviem či to poznáš.

"Liek obsahuje účinnú látku silymarín, ktorý sa získava z rastliny ostropestreca mariánskeho. Silymarín má regeneračné účinky na pečeň."

zapper

Zažltnuté nechty nie sú problém, po pár dňoch sa to vráti do normálu.
Problém vidím skôr v tomto, že aj keď nechtiac, zaťažuješ svoj imunitný systém. Tvoj problém sa živí cukrom, vlhkosťou a železom. Po kúpeli môžeš posilňovať imunitu pokožky roztokom z vít. C, a ak máš problém s nadmerným potením nôh, použí detský púder. Nezabudni na ľadviny a pečeň, čo som ti spomínal.
A aký je môj nick, je aj prístroj zapper, ktorý likviduje pliesne, mykozy a omnoho viac,

Kyčera, ďakujem, cením si to...

Martin3l

Hypermangan som použil zatial dva krát, rano a večer. Akurát sa objavil ďalší problém a to že mi začínajú žltnúť nechty :(

Kycera

Martin,
je to vôbec vyrážka? Nie som si tým istá! Ak by Ti nezmizla po kúre s Hypermanganom, tak sa ozvi. To vieš, nebola som na vojne! : D Vojaci inak majú veľa poznatkov o liečení a aj osobných skúseností. A drž sa toho, čo Ti napísal Zapper. Ak by som potrebovala zdravotnú radu ja, s dôverou by som sa obrátila na tohto muža! : )

zapper

Martin, 15 min. a nechaj to vyschnúť. Ak nemusíš, tak ponožky nemaj, nechaj nohy dýchať. Tá vyrážka je prejavom nedostatočnej funkcie vylučovacích orgánov, prečistí si ľadviny aj pečeň. A čo najmenej chémie, to znamená aj ten Canesten a podobne! Ak máš nejaký problém na povrchu tela, príčiny sú vo vnútri, niektorý orgán nefunguje jak má alebo ho nadmerné zaťažuješ chémiou, pliesňami, toxicitou, ťažkými kovmi.

Martin3l

Po pár dňoch používania canestenu si myslím že prsty sa trošku zlepšili, akurát mam pocit že tá červená vyrážka ktorú mám zo spodu chodidla sa mi zvačšuje a je už aj na druhej nohe na tom istom mieste. :(
zapper, dnes som si kúpil hypermangan a skúšam ho, ako dlho asi mám mať nohy ponorené? 5 minúť postačí? Po hypermangane si mam nohy len vysušiť a nechať tak, alebo ešte opláchnuť v čistej vode ?

analyn

ocot zozenies vsade,. staci obycajny, neboj, smrdiet po octe nebudes, do 5 min. vyprcha, pretri si s nim aj topanky. Do bazena chodim tak, ze zabky si vyzujem az tesne pred vstupom do vody.
Ocot vela neried, cim silnejsi, tym ucinejsi, daj si ho do nejakeho boxiku s uzaverom, staci na velkost 1 slapy. Zacni hned, nech sa ti ta pliaga nerozleze aj na nechty.

Martin3l

Dakujem za rady, bývam momentálne na hotely už druhý mesiac (služobná cesta) a tiež som chodil do bazéna kde sa dá ísť iba na boso. Možno som niečo tu chytil, ťažko povedať.