Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

len kamarát?

Príspevok v téme: len kamarát?
festor

Zdravím,
Chcel by som Vás požiadať o názor alebo aj o radu.

Vec sa má tak že v práci mám sympatickú single kolegyňu (je odo mňa o 2 roky staršia. Prvých pár mesiacov sme sa v práci len zdravili na chodbe a občasne spolupracovali v rámci firemných projektov. Prv sme chodievali ako skupina na roznorodé akcie .V tom čase sme si začali aj dosť písať na "sociálnej sieti". Pred necelým mesiacom som ju pozval do kina(prijala) a strávili sme podľa mňa aj celkom príjemný večer, rozprávali sme sa o všetkom možnom na koniec som ju aj odviezol domov, rozlúčili sme sa
( žiadne bozky) . Od vtedy sme začali spolu tráviť pomerne dosť volného času . športové aktivity len tak sa ísť niekde najesť atp. V rámci pracovného kolektívu to ale tajíme aj keď sa nič nestalo.Za mňa možem povedať že s ňou čas trávim veľmi rád a myslím že aj ona. Dá sa povedať že posledný mesiac trávime aspoň jeden deň víkendu spolu + dva do týždňa pri nejakých spoločných aktivitách. Moje city k nej ale postupne prerastajú do niečoho vačšieho ako obyčajné kamarátstvo a nie som si istý či to tak berie aj ona. Neviem ale že či keď ju napr pobozkám ako zareaguje, či to všetko nepokazím a už to nebude ono, lenže keď to neskúsim tak sa to nikdy nedozviem.
Za postrehy a názory vopred Ďakujem.

hotlinebling

btw len tak so zaujímavosti? čo to máš za prácu? to musí byť asi niečo veľmi dobre platené a veľmi náročné na vzdelanie a kvalifikáciu ak chodíte na rôzne akcie, teambuildingy a podobne, čo? ITčkar?

hotlinebling

Ooochh :(

To musí byť hrozný pocit keď si chlap vybuduje k žene city a ona ho stále berie ako kamaráta. Síce ona za nič nemôže, ale....proste..

Ešte som to nezažil, ale asi začínam chápať, prečo sa hovorí že "friendzone" je pre chlapa horšie utrpenie ako peklo...

Preto sa so ženami nikdy nekamarátim.... Ak sa mi nejaká bude páčiť (ešte sa mi to nestalo) tak na to pôjdem hneď zo začiatku nech viem na čom som. Pretože trápiť sa a robiť si zbytočné nádeje.... ooocchhhh :((( cítim tú bolesť, ktorú ten chlap zažíva - skúsiť to a získať všetko alebo stratiť všetko??? to musí byť poriadny nápor na psychiku....

fuuuuu... kamarát, drž sa,... rob ako uznáš za vhodné, ja ti nebudem radiť čo máš robiť, to musíš zistiť ty sám....

bowling

tak mládenče, vy dvaja hrkútajúci holúbkovia.. :)
nezačni hneď s bozkami...
začni najprv s dotykmi.... vieš také akože nenápadne dotyky keď pri nej stojíš....že ju akože z kamarátstva objímeš okolo pliec.....alebo chytíš za lakeť.....alebo keď ideš okolo nej tak ju akože obchádza......ť tak ju chyť ha ramena že chceš prejsť.....alebo jej niečo podávaš do ruky tak sa jej dotkni viac tej jej ruky alebo ju dlhšie podrž a pozri sa jej do očí...
Dotyky veľa vypovedajú....a zariaď sa podľa toho ako bude ona reagovať... ak pozitívne tvoje dotyky opätuje... nebudú jej vadiť..máš to na dobrej ceste.... a neskôr môžeš skúsiť bozk...ale....
......ak bude reagovať na fyz. kontak podráždene, nahnevane, vytkne ti to, či sa na teba osopí... tak taďiaľ cesta nevedie....

bowling

tak mládenče, vy dvaja hrkútajúci holúbkovia.. :)
nezačni hneď s bozkami...
začni najprv s dotykmi.... vieš také akože nenápadne dotyky keď pri nej stojíš....že ju akože z kamarátstva objímeš okolo pliec.....alebo chytíš za lakeť.....alebo keď ideš okolo nej tak ju akože obchádza......ť tak ju chyť ha ramena že chceš prejsť.....alebo jej niečo podávaš do ruky tak sa jej dotkni viac tej jej ruky alebo ju dlhšie podrž a pozri sa jej do očí...
Dotyky veľa vypovedajú....a zariaď sa podľa toho ako bude ona reagovať... ak pozitívne tvoje dotyky opätuje... nebudú jej vadiť..máš to na dobrej ceste.... a neskôr môžeš skúsiť bozk...ale....
......ak bude reagovať na fyz. kontak podráždene, nahnevane, vytkne ti to, či sa na teba osopí... tak taďiaľ cesta nevedie....

Mesačný princ

Ak to neriskneš, tak nič nezistíš. A pokiaľ ťa má naozaj rada, tak ak by k tebe necítila to isté, tak sa zmení všetko od základov, pretože ti nebude chcieť ubližovať a živiť v tebe falošné nádeje. Váš spoločne strávený čas skončí. Lepšie, ako keby si bol do niekoho zamilovaný. No ešte nevieš či ju ľúbiš a ak to tak bude a ty to budeš mať čas zistiť, tak láska ako taká je nezištná. Čiže ju môžeš ľúbiť a môže byť zároveň tvojou kamarátkou ak ťa ona ľúbiť nebude tak, ako ľúbiš ty ju. Nebudeš mať potrebu ju vlastniť - ale len ak ju naozaj ľúbiš.

Teraz si zamilovaný a môžeš si dovoliť riskovať.