Zdravím,
Chcel by som Vás požiadať o názor alebo aj o radu.
Vec sa má tak že v práci mám sympatickú single kolegyňu (je odo mňa o 2 roky staršia. Prvých pár mesiacov sme sa v práci len zdravili na chodbe a občasne spolupracovali v rámci firemných projektov. Prv sme chodievali ako skupina na roznorodé akcie .V tom čase sme si začali aj dosť písať na "sociálnej sieti". Pred necelým mesiacom som ju pozval do kina(prijala) a strávili sme podľa mňa aj celkom príjemný večer, rozprávali sme sa o všetkom možnom na koniec som ju aj odviezol domov, rozlúčili sme sa
( žiadne bozky) . Od vtedy sme začali spolu tráviť pomerne dosť volného času . športové aktivity len tak sa ísť niekde najesť atp. V rámci pracovného kolektívu to ale tajíme aj keď sa nič nestalo.Za mňa možem povedať že s ňou čas trávim veľmi rád a myslím že aj ona. Dá sa povedať že posledný mesiac trávime aspoň jeden deň víkendu spolu + dva do týždňa pri nejakých spoločných aktivitách. Moje city k nej ale postupne prerastajú do niečoho vačšieho ako obyčajné kamarátstvo a nie som si istý či to tak berie aj ona. Neviem ale že či keď ju napr pobozkám ako zareaguje, či to všetko nepokazím a už to nebude ono, lenže keď to neskúsim tak sa to nikdy nedozviem.
Za postrehy a názory vopred Ďakujem.