Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Napriek všetkému mi na ňom záleží

Príspevok v téme: Napriek všetkému mi na ňom záleží
Mandy133

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť ako dať chalanovi najavo, že mám o neho stále záujem? Hlavne, aby to nebolo NÁSILNÉ a VTIERAVÉ. Veľmi sme sa ľúbili, ale kvôli jeho hlúposti sa to zaseklo. On si už pravdepodobne myslí, že ho nechcem, no ja som ho v skutočnosti nikdy neprestala milovať . Chcela by som ho trochu nakopnúť,lebo mi na ňom veľmi záleží. Ďakujem za každú radu.

Mandy133

Myslíte, že keď mu napíšem, či by šiel niekam von tak s tým nič nepokazím? Nebude to veľmi trápne? Ak máte nejaké lepšie nápady tak kľudne napíšte:) Nechcem to pokaziť, aby som ho nestratila úplne.......

JanaB83

Jezis vsak normalne mu napis otvor mu srdce. To nie je preberanie iniciativy ty sa len vyhovaras lebo sa bojis. A ked odpise nie tak nevadi taketo veci sa daju prezit maximalne sa vyplaces na ramene kamoske. No hadam nechces byt takto zaseknuta na neviem aku dobu. Vsak naco aj ved muzov je vela a najdes si takeho ktory sa neboji tiez otvorit srdce. Schopnost otvorit srdce druhemu to nie je ani muzske ani zenske to len ukazuje na rozdiel medzi tymi ktori veria ze su hodni lasky aj za cenu odmietnutia a tymi ktori neveria.

ariadna

Obidvaja mate asi vysokanske EGA. Mozno prichadzate o skvely
zivot na dlhe roky. Napis mu, ze nieco napr. potrebujes... prestahovat
skrinu alebo zohnat knihu ... Ak sa chyti, tak super a ak nie, je tu
vela tem , ze ako sa odlubit >)))

Mandy133

milovany1 -najhoršie na tom je to, že ja si v takýchto veciach absolútne neverím, už som aj rozmýšľala, že mu niečo napíšem no ja nemám skrátka na to gule a kvôli tomu trpím .... on je taký istý.
Neviem, ako to vnímajú chlapi, ak by žena prevzala iniciatívu? Vážne nechcem, aby ma mal za nejakú zúfalku

milovany1

...opytaj sa ho ako sa citi...co citi...fakt ma asi strach...mozno ta tiez lubi stale...ak sa skutocne milujete..prekonate to...len to nenechaj plavat...konaj..

Mesačný princ

Mandy133 - možno záujem nestratil! Nikomu nevidíš do hlavy a môžu za tým byť rôzne dôvody. Možno mu na tebe záleží oveľa viac ako tebe na ňom, nikdy nevieš. Ale jediné čo môžeš spraviť je sa spýtať.

Mandy133

Prestali sme si písať, stretávať sa ....... Bolelo ma to veľmi, no vzdala som sa bojovať o chlapa, ktorý stratil záujem. Možno si nebol istý alebo sa nechcel viazať neviem, bohužiaľ do hlavy mu nevidím. Vie, že to pokazil a aj sa snaží hodiť reč no cítim z jeho strany strach, možno si aj uvedomil, že mi veľmi ublížil a bojí sa mojej reakcie. Mám pocit, že som ho s tým tak trochu vyprovokovala, že za ním nedoliezam. Možno som aj ja bola až moc hrdá a mala som už vtedy zabojovať, ale v tej chvíli som to tak cítila.