Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veet na intimne partie

agina

elwin o tom, ze to nie je na intimne partie, ako napr okolie konecnika a posvoveho vchodu.Uz je to jasne??? Je to na nohy, ruky, podpazusie, okolie bikin, ohanbie...

agina

Lilinka ja pouzivam voskove pasiky veet na citlivu pokozku, depilujem si nimi oblast bikin, ale nic lepsie som doteraz nevyskusala.Po depilacii si to natriem kremom veet proti vyrazkam a zarastaniu chlpkov a som ako babatko. No na intimne partie urcite nie....

lilinka

Dakujem za rady, ja prave s Veetom nemam este vobec skusenosti, este som ho nikdy ani nekupovala, prave preto som to chcela vediet, teraz uz si ho urcite nekupim. Ziletky su asi najistejsie.

denisa

Pouzivate to chemicke svinstvo na najcitlivejsiu pokozku na tele a potom sem najprv chodite vypisovat, ze mate vyrazky a vselijake vytoky, potom ze vas to pri sexe vselijako boli a nakoniec ze nemozte ani za svet otehotniet....

elwin

myslis ten kremik taky co zotries stierkou? ja som ho pouzila parkrat ale nic moc akoze, a nevydrzalo to o nic dlhsie ako ziletkou, cize vecer som uz mala male chlpky