Ahojte, je Veet vhodny aj na oholenie intimnych partii?? Vydrzi to dlhsie? Kto s tym mate skusenosti???
Veet na intimne partie
Jo a aby to bolo uplne jasne, bikiny zona je medzi stehnom a ohanbim - na slabinach.
elwin o tom, ze to nie je na intimne partie, ako napr okolie konecnika a posvoveho vchodu.Uz je to jasne??? Je to na nohy, ruky, podpazusie, okolie bikin, ohanbie...
btw v pribalovom letaku je napisane ze to je vhodne aj na bikini zonu tak nechapem o com tocis agina :)
Lilinka ja pouzivam voskove pasiky veet na citlivu pokozku, depilujem si nimi oblast bikin, ale nic lepsie som doteraz nevyskusala.Po depilacii si to natriem kremom veet proti vyrazkam a zarastaniu chlpkov a som ako babatko. No na intimne partie urcite nie....
V ziadnom pripade nie!!!! Co nevies citat pribalovy letak?????
Pouzivate to chemicke svinstvo na najcitlivejsiu pokozku na tele a potom sem najprv chodite vypisovat, ze mate vyrazky a vselijake vytoky, potom ze vas to pri sexe vselijako boli a nakoniec ze nemozte ani za svet otehotniet....
myslis ten kremik taky co zotries stierkou? ja som ho pouzila parkrat ale nic moc akoze, a nevydrzalo to o nic dlhsie ako ziletkou, cize vecer som uz mala male chlpky