Prosim POMOZTE mi!!!

Hlasivka

Presne tym co mas aj ty prechadzam uz 4 roky. Liecim sa na bulimiu,je to tazke ale nevzdavam sa. Tak to nevzdaj ani ty. Ver mi,zaciatky liecby su vzdy takzke,ale ked to clovek chce dokaze to. Je to vsetko o psychike

otazky

V hlave sa ti usadili dvaja votrelci. Bulímia a túžba po samovražde. Obaja sa snažia presadiť na úkor toho druhého. Sledujú a číhajú. Keď sa ťa spýtajú, či si v poriadku, tváriš sa, že áno. No ony vedia, že klameš. Im nič nenahovoríš. To dokážeš iba sebe. Klamať dokážeš iba sebe. A práve z toho čerpajú silu. Z tvojej hry. Hry na niekoho, kým nie si, hry na niekoho, kým ani nechceš byť. Vidia ťa presne takú, ako sa ty vidíš v zrkadle. Nenávidenú a osamotenú.
Ovládajú ťa zvnútra. Možno si si v minulosti kládla otázkz, kto tým bábkarom. Teraz už to vieš. Len si to musíš priznať. Nie, nie je to bulímia či túžba po samovražde. Si to ty sama. Pred rokmi si sa vzdala samej seba, pretože si dúfala, že tú po ktorej čiahaš si ty. Tá skutočná. No bola to iba ilúzia skutočnosti. Neboj sa päť pozrieť do zrkadla. Nepoddávaj sa tým sťahujúcim stenám. Vstaň a uteč pred nimi, kým je ešte kam.

"Je unavená z toho, čím ju chceš mať. Pripadá si taká osamotená a stratená pod hladinou mora. Cíti sa hrozne zúfalá a prázdna na duchu. Netuší, čo od nej stále očakávaš, keď ju neustále nútiš kráčať v tvojich šľapajach. Je chytená spodným prúdom, len chytená spodným prúdom. Nedokáže sa z neho vymaniť. Na to je príliš slabá a vyčerpaná. Oveľa viac si uvedomuje, že jediné, čo chce je byť viac sama sebou a menej tebou. Nevidíš ako ju dusíš? Držíš ju v obavách, že nad ňou raz stratíš kontrolu.
Už to viac nedokáže vydržať! Hovorí všetko, čo ti už predtým povedala, no ty ju stále nepočúvaš. Všetky tie vyrieknuté slová jej nedávajú zmysel. Šťastie nachádza v ignorancii a zabudnutí. Čím menej hovorí, tým menej ju počúvaš a tým viac od nej žiadaš. Nevieš, že všetko, čo jej hovoríš ju posúva o krok späť, približuje o krok bližšie k okraju. Čoskoro sa utrhne, potrebuje trochu miesta na dýchanie, pretože je na okraji priepasti a čoskoro sa odorve a nemilosrdne spadne dolu. Ty jej ho však nedávaš! Konečne našla odpovede, čo nie sú až také jasné a zreteľné. Keby našla spôsob ako nadobro zmiznúť! Všetky tieto myšlienky nedávajú zmysel... šťastie nachádza v cudzote. Zdá sa, že nič pre ňu neprestane, znova a znova, stále dookola. SKLAPNI, KEĎ NA TEBA HOVORÍM!!!
Padneš preč, dolu do neznáma! Čo ti môžem viac povedať? Jej pocit a túžba sa vyvíja, nechce ich pustiť von, nemôže ich nahradiť. Vrieskajúca tvár volá o pomoc, choroba sa vyvíja vo vnútri. Čo s tým narobí? Prečo nechceš zomrieť? Tvoja krv v mojej mysli... všetko bude dobré... potom tvoje telo bude iba moje! Budeme v poriadku! Tak strašne veľa slov nedokážu opísať jej tvár. Želanie sa konečne utvorilo a čoskoro utečie von.
Prečo to dnes vyzerá ako noc? Dnes niečo nie je v poriadku! Prečo si dnes taká napnutá? Všetko, čo ti zostalo je paranoja. Nevieš, čo ťa stresovalo ako prvé alebo odkiaľ sa vzal ten tlak. Len tušíš, že je to ako mať hlasy vzadu v hlave. Hlasy v mojej hlave! Ako tvár, ktorú držíš vo vnútri, keď zatváraš oči kým sa prebúdzaš. Tvár, ktorá ťa sleduje vždy, keď klameš. Tvár, ktorá sa smeje, keď padáš... a vidí všetko. Tvár v tvojom vnútri ťa počúva, priamo pod tvojou kožou. Je to ako víchrica v mysli, nedokážeš zastaviť, čo počuješ, ako tvár priamo pod tvojou kožou. Mám tú tvár? Ukazuje na moje chyby? Prebúdza sa, keď spím? Smeje sa, keď padám? Sleduje ma, keď klamem?... VIDÍ VŠETKO! Vie, kedy je čas na plávanie, či topenie! Je rovno pod mojou kožou!
V mrazení noci, cíti preteky svojho srdca, uteká smerom k svetlu. Ale kde je? Javí sa jej to tak strašne ďaleko, naveky užasnuto, v temnotách duchov... udivená, ak ťa niekedy ešte zazrie. Dám ti tvoju lásku! Dám ti tvoje srdce! Dám ti tvoju bolesť! Kopanie v špine ľudstva... chápe svoje uzavretie. Udrž jej ruky cez ožarujúcu bolesť! Daj jej silu k ustrašenému odhaleniu teba. Dám ti tvoju nenávisť! Dám ti ju na tvoju žiadosť! Dám ti svet, keď na tebe bude závisieť! Položím ho do ohňa. Vrátim ťa do života! CHODIACI MŔTVI!!!
Nemá čo povedať. Stratila sa v samote seba. Bola zmätená... je zmätená. Chcem sa uzdraviť, túžim cítiť, čo som nikdy nepovažovala za skutočné. Chcem sa zbaviť tej bolesti, čo pociťujem tak veľmi dlho... všetku ju vymazať, kým sa nadobro neskončí. Túžim cítiť, že prislúcham dačomu reálnemu, chcem konečne nájsť to, po čom moje srdce tak strašne pátra. PATRÍM NIEKAM?!"

pomocnica

Vrivos-radsej buď ticho keď nevieš povedať nič, čo by malo zmysel. :/
No a lucypusy-musis pochopiť,že už len to,že si si to uvedomila je veľmi dobrý krok. Veľmi dobre! Ja ti nebudem klamať, neviem ako presne sa cítiš. Nie som teraz v tvojej situacii...Ale viem aké to je...ked už veci nemajú zmysel...
Ale myslím,že sa nemýlim ak poviem,že zlé. Uvedom si, že si určite milé dievča, ktoré si zaslúži byť tu medzi nami. Takéto nepekné myšlienky...Má veľa ľudí...A je mi to veľmi ľúto...Aj veľa mojich blízkych ľudí, ktorým sa snažím dohovoriť...Každý, kto je tu na tejto zemi je tu z nejakého dôvodu. Každý by niekomu chýbal aj keď si niekto možno myslí že nie...Mne napríklad keby som sa dozvedela že sa ti nedaj Boze niečo stalo...By si chýbala..Aj keď ťa nepoznám...Ale vedela by som, že o jeden krásny mladý život menej...Asi si vyčerpaná...Možno si myslíš,že život už nemá cenu keď ho máš žiť tak ako teraz. Ale to nie je pravda. Ty vieš v čom je problém...Ten problém sa DA zničiť. Vieš mu zabrániť...Ty to vieš...aj keď si myslíš že možno nie...Ale mylíš sa VIES! Len to musíš chcieť sama...Musíš sa chcieť zmenit pre samu seba...Z lásky k sebe...Možno nemiluješ svoje telo...Ale to ani ja 100% ale moje telo som ja.moje telo mám ja. Je len moje...Možno nie je dokonale...Ale je moje...Vďaka nemu som tu...Ja sa nikdy na niečo také nedám...Musíš si uvedomiť že nikto nie je dokonalý...Ja nechcem ani dokonalá byt...Musis byť čo najviac spokojná sama so sebou...musis si uvedomiť...Že boj za to aby si bola nová a zdravšia má veľkú cenu...Ten boj sa DA vyhrať! A ja viem že to dokážeš...Verím v to. Len v to musíš veriť aj ty sama...Koľko máš rokov? Radila by som ti vyhľadať psychológa, ak ešte nie si dospela tak sa zver osobe ktorej dôverujes...:-) uvidíš...Ak to VAZNE ty budeš chcieť...Tak sa ti podarí zmeniť zlé veci na dobre...Z každej svojej doteraz urobené chyby sa pouč. ! Vieš aku veľku cenu má život? Vieš koľko ľudí,ktorí mali veľké plány si ich nemohli splniť,lebo nešťastne umreli? Myslím že vieš. Ty si všetky sny môžeš splniť, lebo si teraz tu a stačí len máličko aby si sa dala dokopy...Viem...Máš to veľmi ťažké...A je mi to ľúto...Ale TY to musíš chcieť...Ak to budeš TY chciet...Tak TY zvíťazis...
Verím v teba...Kľudne sa tu vyrozprávaj...To pomáha...Vypustí to zo seba..Aj keď to bude ťažké...Ale to,že to dáš vonku je tiež iba krok k dobru...
Veľmi držím prsty.
Dokážeš všetko. Ver mi...Dá sa to! A TY TO DOKAZES!
Veľa šťastia...Kľudne tu pis Zlatko. :-)