Nebaví ma tento život

Príspevok v téme: Nebaví ma tento život
roland

Dobrý deň mám 20 rokov život pred sebou ale neviem kde sa stala chyba. Už ako školák som mal problémy zo školou ale to časom prešlo.
Teraz som zamestnaný v rodinnom podniku ale môj život stojí úplne za nič. Mám neustále dlhy nie veľa ale stále niečo pokašlem, prečo mam dlhy ak chodím do práce ? no v prvom rade mojou hlúposťou ale asi aj dôsledkom mojich "kamarátov" som obyčajný chalan ktorý nieje ničím zaujímavý, ktorý nemal už dlhšiu dobu žiaden vzťah žiadne dievča nemá o mňa záujem nie preto žeby som sa nevedel správať, som slušný, pozorný, pomáham aj druhým ak viem ale proste nie som brad pitt. Vôbec si nevážim peniaze neviem šporiť všetko čo zarobím tak pre.drbem na hlúposti a na kamarátov. Nemám žiaden koníček, mám asi dokopy 10 kamarátov skorými sa poznám už dlhšiu dobu no niesu žiadny anjelici ( síce chodia do práce normálne ale po práci hulia trávu, a cez víkend pijú alkohol ) sú starší ako ja takže stým nemajú problém. Jedine čo ma ešte drží nad vodou je moja rodina bez ktorej by som tu už určite nebol ale trápim ich a nedokážem sa na to pozerať. Čo si o tom myslíte ? čo mám robiť ? nie som ten typ človeka ktorý po robote príde domov a pozerá na TV to ma nebaví a práve preto vždy vystrojím nie jakú blbosť keď nemám peniažky lebo dennodenne chodiť vonku po práci aj niečo stojí.

Maryam

Mozno sa treba riadne nas*rat a vziat batoh a ist do sveta na skusy. Myslim ze tak prides zivotu na chut. Cosi vonku vzdy zarobis ked bude treba ale vonku sa dlhy tazsie robia. Tam ti ,,kamarat,, nepozicia. A ti tvoji ,,desiati statocni,,. Sorry ako ale robia ti v zivote len ,,krovie,, a brzdia ta. Pripadne na zaciatok skus ako tu radia si najst konicek, trebars behanie a chvilu sa tvar aka ohromna zabava a zmysel zivota to je. A potom aj tak odid kamsi na nejaky cas.

Ipsik

Si kúp gitaru, C-dur zvládneš a vždy sa zabavíš. Napriek tomu je obdivuhodné, že ste sa s kamarátmi dokázali tak dlho baviť bez nealkoholických nápojov. Klobúk dole:-)

Ipsik

Mal by si sa viac upokojiť, možno o tom ani nevieš, ale tu už nikoho nič nebaví. A to nehovorím o Saturne a o Jupiteri, lietajú vo vesmíre len preto, aby nám kryli chrbát a chránili nás pred dopadom meteoritov. Tak na čo náš chránia? Asi aby sme tu aj trochu požili. A to nehovorím o Venuši a o Marse. Ich vplyv je síce takmer zanedbateľný, ale aj oni vedia priložiť ruku k dielu. Toľko planét len kvôli našej ochrane a vy si to vôbec nevážite??? Tak ja sa tu bojím, aby sa Jupiteru niečo nestalo, už ma trochu začína chytať predtraumatická jupiteróza a tu sa nikomu nechce žiť. To je nepochopiteľné.

Ipsik

Musíš sa vedieť vždy na niečo vyhovoriť a ísť k nim len vtedy, keď to uznáš za vhodné. To je to, keď majú na teba kontakt cez všetky možné i nemožné aplikácie, tak sa nečuduj, že ťa potom kontaktujú.
Napr. sa vyhovor, že ťa hrozne bolí hlava, nie, radšej im povedz, že ťa seklo v krížoch, že si pomáhal otcovi napr. preniesť ponk a seklo ťa. Len im nesmieš hovoriť stále tú istú výhovorku, lebo ti na to prídu. Nemôžeš im stále hovoriť, že si pomáhal stále prenášať ponky, lebo buď si o tebe pomyslia, že tvoj otec je nejaký náruživý zberateľ ponkov alebo také niečo. Napr. raz si povedz, že ťa seklo pri penášaní ponku a druhýkrát im povedz, že si musel prenášať ťažkú kovadlinu.

Matyo

Tak skús nejaký šport ak ťa po práci nebaví sedieť doma. Problém je aj to, že pracuješ a asi aj bývaš u rodičov. Chcelo by to, aby si si vyskúšal robiť u cudzích a starať sa sám o seba, potom by si si už dvakrát rozmyslel načo vyhodíš svoje peniaze. Takto za teba všetky problémy hasia rodičia, lebo ťa majú radi, ale to nie je dobré lebo sa nenaučíš prebrať zodpovednosť za vlastný život...