Ahojte chela by som sa spýtať taký neutrálny názor...po dlhšom čase sa mi ozval môj ex, ktorý ma predtým podotýkam viackrát nechal..ja som bola doňho ale strašný blázon....teraz sa mi dlhšie ozýval a boli sme dohodnutí že pôjdeme spolu von.no ja som nejako zaspätkovala a zľakla som sa, v tom istom čase sa mi ozval iný chalan tak som uprednostnila jeho...pretoež som si pomyslela že môj ex ma možno len mátoží (hoci ho stále ľúbim) a ten druhý chalan je reálna šanca aj ked mizivá..lenže som to povedala svojmu ex..čo bola asi chyba, že sa mi ozval jeden kamoš že sa s ním chcem stretnúť, dlho som ho nevidela a pod...na to sa môj ex brutálne urazil..vynadal mi poriadne...a povedal dosť blbé veci..
Bolo to až taký dôvod sa uraziť pre neho? Navyše ked už sme spolu nechodili? Je pravda, že som to asi nemala robiť..ale chcela som vedieť či by vôbec žiarlil a tiež som mala pochybnosť či ho vôbec chcem..a bolo vo mne niečo také asi ako zranené ego ktoré mu chcelo asi ukázať že aj iní majú záujem, aby si nemyslel že to bude mať také ľahké, že mu padnem do náručia alebo niečo podobné..no nečakala som takú tvrdú reakciu a neskutočné "urazenie sa" z jeho strany..
Bola jeho rekacia v pohode?
mal dôvod sa uraziť?
asi nerad hra druhe husle....ale tak kto by rad, vsak?
hm. Skús sa na to pozrieť z jeho uhla.
S tymto by som sa ani ja vobec nezaoberala. Je to uplne zbytocne
V poriadku to rozhodne nie je a ani tvoj ex nie je v poriadku. Robi si s tebou co chce, hocikedy ta odkopne a ked si zmysli tak sa zase vrati a vie, ze ty sa mu hodis okolo krku. Posledne si to porusila co hrozne urazilo jeho ego a reagoval ako typicky ohrdnuty narcis. Pri tom chlapovi nie je o co stat a cim skor sa od neho odputas tym lepsie. Odporucam ti zacat navstevovat nejaku psychologicku aby ta naucila ako si vazit sama seba a tiez zistila dovod preco si tak malo veris, pravdepodobne to bude nejaka trauma z detstva. Ty si hodnotny clovek a tvoj ex si ta nezasluzi.
Typická piča... ide sa zblázniť z kkta čo ju nechce a ešte to ide riešiť a trápiť sa kvôli tomu..
nechte ju... už viac krát padla na hubu ale asi jej to ešte nestačilo alebo jej to robí dobre..
také ženy ako ty sú... no... vieš čo... potom sa ešte divíte že sa k vám chlapi správajú tak ako sa správajú... keď vy samé ste sprosté a toho kto vás má naozaj rád prehliadnete a toho kto vás len využíva milujete... tak vám treba!
v poriadku si neni ty pretoze sa bavis s chlapom ktory ta viackrat nechal.... kde máš hrdosť? to chceš byť s niekym kto je s tebou len vtedy ked mu to vyhovuje a ked nie tak ta uplne v pohode oserie? chlapi boli sú a budú to len ženy sú tu na sk hotové s prvého debila lebo si nevážia samé seba...
ma obrovske ego, je jesitny, on neziarli na teba, on ma rad len seba. to sa dotklo jeho ega. kasli nanho, co si to dovoluje.
toto je vec ktoru by som popravde neriesila no naco
Ahoj, po prvé on si robil s tebou čo chcel, rozchadzal sa a to len preto ze v tebe videl istotu že sa k nemu vrátiš. Teraz sa karta obratila a on zistil že nieje jediny na svete. Muzska jesitnost, a pocit ze zenu musia vlastnit su dost silné. V prvo rade sa venuj sebe a nevsimaj si jeho emocne vylevy. Nepises aki ste stari?