!!!!!!!

macko usko:-)

ja som to tej mojej povedal hned ako sme spolu zacali chodit.ze : "Strasne ma vzrusujes." ona mi odpovedala "neverim:-)" ja ze "daj ruku" sahla si a je to:) odvtedy vzdy ked sa bozkavame stale ho drzi a hra sa:) Povedz jej to a mas po starostiach

vin diesel

Keby som to povedal na zaciatku vztahu, ked nas vztah bol este krehky, tak by som si to mohol tak do ruky robit. :D :D

emjey

Tak som rad Vin ze si z toho nakonec daco mal :D
treba vedet jak na ne proste :D
treba vyskusat proste dakedy povedat daco skoro narovinu :D

vin diesel

yo3hi,
Myslim ze emjey ma lepsi napad ako to jej dak najavo. Ja som to svojom priatelke povedal vcera a mali sme z toho taky sex ze az. Odporucam to vyskusat... :-)))

error444

tak stale zas nie ale ke vydis nahu babu tak sa ti hned postavi.este som to nezasil ale len ked vydim neaku na dovolenke tak mam dost stoji mi ako sviecka:D

katika22

fakt nie si sám, kto má taký problém... aj mojmu miláčikovi vždy len ked sa bozkávame tak mu stojí ako svieca a to aj ked ma vidí len nahúúú... myslím si, že chalanom stojí stále heh

yo3hi

no emjey to zabil :D bud si fakt zasexujes alebo uz nikdy :D, a niesi sam komu sa to stava ale kazdemu chalanovi, moja o tom ani nevedela a potom sa codovala kde som to daval ze to necitila.. musis byt vynaliezavi alebo jej povedz pravdu ved to je normalna vec..

emjey

heh aj ja ked sa bozkavam tak dost intenzivne tak mi stoji dakedy...
skus jej chytit ruku priloz jej ju na tvojho vtaka a do uska jej posepkaj
-"vidis ako ma vzrusujes laska?"
a uvidis bude rada ,prekvapis ju a mozno si zasexujete :D