Očkovanie - reálne príklady

MW3U

Komu naozaj ide o spoľahlivé informácie, tak sa nepýta tu na fóre laikov, ale obráti sa na odborníkov vzdelaných v tomto smere:

www.youtube.com

www.youtube.com

philips

Neexistuje relevantný dôkaz súvislosti medzi očkovaním a autizmom. Nárast počtu autistom je spôsobený lepšou diagnostikou a rozšírením kritérií na túto diagnózu.

Noelinka

Z očkovania nemôžeš byt autista. Si očkovana? Ak ano si autista? Nie! Tie keci o autisme ne.a.nic spoločné s očkovaním. To je to iste ked povies ze hiv pozitívny berie lieky kt nepomôže

Lujza13

Čítala som si veľa prípadov, kedy dieťa po očkovaní zostalo autistom alebo malo iné zdravotné problémy. Nejdem sa hádať, len mám pocit, že farmácia zarába na zdraví človeka.

Noelinka

Jednoznačne a samozrejme očkovať pozri choroby "vymrete" detské choroby sa vracajú a to len vďaka matkám kt si svoje deti nenechajú očkovat! A keď si necháš dieťa očkovať má ochranu pred vírusmi organizmus a imunitný systém samo protilatku nevyrobi. Takže ja osobne som za a mam chranene dieťa. Ked nedas očkovať skor ochorie moze mat nasledky a moze aj zomrieť.