Závislosť na diazepam, nespavosť úzkosť , depresia

Príspevok v téme: Závislosť na diazepam, nespavosť úzkosť , depresia
shelly92

Dobrý deň ľudia chcem sa Vás spýtať čo by ste mi poradili.Beriem diazepam nakoľko sa liečim na úzkosť.Coskoro mám cestovať lietadlom do inej krajiny.A neviem či mi tam ten lekár bude predpisovať tielieky alebo mi zmení liečbu.
Sestrička u lekára mi raz radila že mám navštíviť psychiatra ale lieky čo mi predpísala mi nesadli.Takze sa bojím tam vôbec ísť aby som zasa nerobila pokusneho králika. Poraďte ak by som chcela vysadiť tieto lieky čo by som mala robiť a čím ich nahradiť.Navyše trpím nespavosťou .Už som skúšala vysadiť ieky ale bolo to zlé.Zacala som sa potiť ,srdce mi budíkov, bolo mi strašne horko....Prosím poraďte.

shelly92

Budem sa musieť poradiť z lekárom ,ale mám strach ak pôjdem psychiatrovi že mi predpíše lieky po ktorých mi bude zle ako vtedy. Lebo nie každý liek ti sadne , ja viem že diazepamom sa nevyliečim ale dúfam že sa táto nočná mora čoskoro skončí. Ak máte skúsenosti s niečím takým píšte alebo poradte ako ste sa z toho dostali.budem vďačná za každú radu

Sonie

Nespavosť, úzkosť, depresiu si diazepamom nevyliečiš. Sú predsa oveľa lepšie a kvalitnejšie lieky. Daj si predpísať antidepresíva, ale ak sa máš vyhovoriť že ti nesadnú, tak potom treba hľadať špecialistu, psychiatra. Inak niektoré antidepresíva môže predpísať aj obvodný lekár, aj lieky na spanie.