Hrozne sa potim - zufalost

Príspevok v téme: Hrozne sa potim - zufalost
panteur

caute, budem rad za kazdy prispevok a radu.. problem je, ze teraz ako sa otepluje mi staci ze len vyjdem von a hned mam mapy pod pazuchami.. nechapem to.. ked som doma tak je to v pohode no akonahle vyjdem vonku alebo medzi ludi tak hned..

skusal som aj driclor no ta bolest sa neda vydrzat.. viem ze sa to nema nanasat cerstvo po holeni.. skusal som aj mesiac od posledneho holenia a ajtak ziadne jemne palenie ale fakt hrozna bolest a po par minutach som to musel vzdy zmyt..

neviem co uz skusit predsa len je to trapne a ponizujuce ked vidim ako su ostatni ludia v pohode

emilia55

skús si zájsť za psychológom ten ti možno povie či nemáš tú sociálnu fóbiu, pretože aj keď necítiš stres medzi ľuďmi podvedome možno ten stres máš a to môže byť ten dôvod

panteur

no prave cvicim, vobec nie som tucny.. stravu mam dobru aj vody pijem dost denne tak 2-3l takze neviem cim to je.. ked som doma v pokoji tak s tym nemam problem akurat ked vyjdem von a potim sa nadmerne len pod pazuchami inde nie tak fakt neviem.. ale diky za odpoved

anrea12

potis sa preto, lebo telo sa potrebuje zbavit jakeho toxickeho odpadu, ak si das botoxom zastavit potenie, bude z teba odpadkovy kos plny odpadu, ktory nemoze von a citis sa nebudes bohvieako. Takze podstup nejaku detoxikacnu kuru, potenie inak zastavuje aj pistie salvie caju. Dalsia vec, pises, ze doma sa nepotis, medzi ludmi hej, moze to byt aj stresom, mozno mas nejaku socialnu fobiu, keby sa psychika upravila, mas po probleme, kazdopadne ten detox bude asi naj, zacni nadoblickami a pecenou, pripadne najdi terapeuta, co s tym pomoze a odporuci nieco.

WHISPER

tak ked to je take strasne si zaplat necelych 300€ to stoji -zablokovanie potnych zliaz.. ked som sa informovala u nas u kozmeticky, ktora to robi.. tak tusim 230 ci 250€ uz neviem presne..

a neviem ci niekto rozmysla ked ide radit niekomu aby nepil,..
potit sa bude ajtak... a dehydratuje organizmus a potom tu bude tema ze ma zavraty a odpadáva...

zvysene potenie sposobuje: káva, zelený čaj, korenene jedlá..

Kuti

Ahoj.
Mám ten istý problém keď je vonku nad 25.naokolo ľudia ok a zo mňa tečie z celého tela.Nemám nadváhu a športujem.neda sa to zbaviť avšak dá sa to znížiť.rano pred pracou-skolou si daj pulóver dvojo teplakou a vybehaj sa na 15min...Dosť sa vypotis.potom nepi viac ako 2l vody denne (ja pijem 3-4)čo môže byť aj to.dalej chodievať pravidelne do sauny.pod pazou sa nehol žiletkou ale strojčekom bez nastavca.tie chlpi tam na niečo sú.obzvlast keď nemáš vyvinuté svalstvo ,tuk sa vie lepšie prilepiť o seba. (Hovorím z vlastných skúseností) :)

SteveS

Potenie môže aj nemusí byť spojené so stravou. Neviem či máš nadváhu. Ak sa napijes ide voda von z teba?
Ja osobne som nadváhu mal. schudol som cca 20kg za mesiac.
Je to vela, ale:
1.zmenil som stravu. Jem tak isto ako som jedol, ale ine veci.
2.pijem castejsie vodu po mensich dávkach, ale na moju vysku a stavbu tela cca 2l, zýleží od vonk.teploty
3.Potenie mi ustupilo