zdravotny preukaz

zaruka

tak mesiac pred koncom je to ozaj problem, kedze to zistujem az teraz...ale do mesiaca si to kludne vybavim. Okrem toho zistujem, ze mi tento rok konci aj obciansky a zdravotna karticka plus bankomatova karta - ta uz je vybavena. Sak mne nevadi mat to neplatne, ked to prave nepotrebujem a nikto ma za to nestiha.

WHISPER

ked je neplatný, tak je neplatný... to je to iste ako obciansky, alebo vodicsky...
je problem ist mesiac pred koncom platnosti k Dr. pre pečiatku..?
zapis si do debilnika,. do kalendara ked si nepamätás...

otazky

MP, autor témy myslí potravinársky preukaz. Volá sa to aj zdravotná spôsobilosť (zdravotný preukaz) v potravinárstve.
Skús si prečítať zákon. ide o vyhláška č. 585/2008 Z. z. Ale pochybujem. Jednoducho dátum skončenia platnosti je pevne stanovený.

Mesačný princ

Ja na tom mojom nemám dátum splatnosti, platí preto nepretržite, kým nevymením zdravotnú poisťovňu. Len európsky potrebuješ riešiť ak cestuješ. Ale možno to máš inak. V tom prípade ti neviem poradiť. Jedine si zisti číslo na konkrétnu zdravotnú poisťovňu a zavolaj tam. je to tak isto jednoduché, možno aj jednoduchšie, ako písať to sem.

zaruka

mne jeho predlzenie plati do 6.4. 2017, ibaze tento tyzden to jaksi na navstevu doktory nevidim....preto sa pytam, no a do roboty chodit medzitym musim. Z vedenia ma na to nikto neupozornil ako doposial, tak neviem, kedy a ci to zistia.

Mesačný princ

Na zdravotnom preukaze sa neudáva doba spotreby, nie je to rohlík a ani mlieko :D

Jedine na európskom máš 10 rokov a ten je neplatný v deň, kedy skončí jeho platnosť - je to tam napísané :)