Ranné busenie srdca

Príspevok v téme: Ranné busenie srdca
Tom27

Dobrý deň, mám problém s ranným busenim srdca. Pocit nastava hneď po zobudeni. Niekedy sa mi stane ked sa hneď postavím zatočí sa mi hlava a srdce bije ako splasene. Niekedy si nameriam rano nizky tlak 100/60 a tepov 130. Doktori vravia že psychika. Len ja mám pocit ze je skor problem so srdcom... Neviem ako dalej postupovať, niekedy si musim aj v spolocnosti premerat tep na krku, lebo pocit je taký že už ide koniec.... Poraďte prosim

house

tachykardia ,busenie srdca, ktoru mimochodom mam od detctva
je velmi neprijemna .moze byt sposobena neurozou, ale i chorou stitnou zlazou.V kazdom pripade sa nenechajte odbit .Nie je to normalne zatazuje to srdiecko.Nech Vas poriadne vysetria.
Pomahaju tbl. ,ktore znizuje tep.Ja uzivam uz od 25 rokov a teraz mam 64.Ak by som tieto betablokatory neuzival uz by som tu nebol.
Rozhodne to netreba podcenovat, Ukludnenim tepu sa Vam zivot zlepsi.Budete sa citit zdravo.Su rozne betablokatory ja uzivam bisocard.

Tomas12345

Pri nizkom tlaku zvykne byvat i rychlejsi pulz, a tlak 100/60 je uz nizsi , ale urcite nie natolkoje aby si mal z toho taky pulz.

Nemozes to mat z nervozity? Testy na stitnu zlazu ty robili? Pijes vecer vela tekutin respektive pocas dna ? Lebo napriklad ak vecer malo pijes a o 11 vecer ides spat, a vstanes o 8 rano tak to mas 9 hodin bez pitia, preto je dobre pit vecer dost tekutin ale tesne pred spanim uz nepit.

Co sa vstavania tyka, tak nevstavaj tak prudkosi ale pomaly. Kludne si po prebudeni este zopar minut polez a az potom pomaly vstan.

Nebolo by tiez zle si hned po tom co vstanes dat nieco na pitie, pohar vody. Taktiez daco na ukludnenie nejake magnezium.

Buchbuch

Ahoj skús si skontrolovať aj krvný cukor ráno na lačno. Len tak ma napadlo, ja som diabetička, a pri hypoglykémii- nízkej hladine, mávam búšenie srdca. Stáva sa mi to aj niekedy ráno keď si dám na večeru menej sacharidov, a ráno ma už budi nízky cukor. To len taký menší postreh, snáď to nebude tvoj prípad.

Marosko-n

Srdce potrebuje čistú H20 aby sa zvyšil srdcovemu svalu zbavenie sa toxínov a odpadových látok z práce a spaľovanie energie. Ľudia si to neuvedomujú a tak preťažujú srdce a organizmus a potom su chorý.

pedag1

To búšenie srdca môžete mať aj z toho, že máte radi slané jedlá. Ďalej sa netreba fixovať na pseudohodnoty tohto sveta, ktoré sú síce potrebné, ale nie podstatné nado všetko. To je všetko, umyť zuby a spať!

SimPatrik

Tiez mam podobny problem . Ked sa prebudim tak my ide srdce vybuchnut . Neskutocny tlkot brutalnou rychlostou . Do minuty je po vsetkom . Vacsinou sa to stava ak si zdriemnem pocas dna . Vo vseobecnosti mavam nizky tlak aj ked pijem dostatocne mnozstvo tekutin . Cim to moze byt ?