Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Beznádej

Príspevok v téme: Beznádej
ja28

Udiali sa mi v živote dosť zlé veci, teraz som sa rozišla, neviem či a ako to zvládnem, bol to veľmi ťažký rozchod. Mám pocit akoby som nevedela ísť ďalej, došli mi sily. Neviete o nejakej forme terapii, skupinovej, nejakej poradne, spolku, kde by mi pomohli? mám pocit, že tento krát si s tým sama neporadím. Neviem kde, ani na koho sa obrátiť.ďakujem

Sonie

Hlavne že si už v realite a uvedomuješ si samú seba, vieš že si. Nemusela si založiť novú tému, aspoň by boli prispievatelia v obraze.

lLily

ziadna taka skupina neexistuje....akurat z toho vyjdes este s problemom naviac a sice zavislostou na liekoch a nazorov od druhych

smutna_dusa

Ahoj tiez som po rozchode a tak je to vyse tyzdna skoro dva tyzden som bol mimo po nociach plakaval a tak a pritom vztah bol ok a aj tak ma opustila stale neviem preco zahodila fungujuci vztah a este aj teraz nemozem po nociach spavat riadne ale uz je to co raz lepsie chod medzi ludi a tak s kamratkami atd ja sice sedim doma lebo neni skym ist a tak ale je to uz lepsie a ziadne tabletky som nebral lepsie je sa vela vyplakat bez tabletiek lebo tie to iba posunu dalej a neskorsie ta to zase chyti ale stale dufam ze sa nejak mozno spameta a zisti ako som ju mam stale rad a vsetko lubim ale neviem

OadrianaO

:( som na tom rovnako....no bojujem z kamaratmi ktori mi pomahaju...musis si najst osobu ktora ta bude pocuvat a davat ti rady ...pomahat ti na ktoru sa budes moct spolahnut , pomohla mj aj kniha od Eckharta Tolle - sila pritomneho okamihu... fakt mi velmi pomohla po rozchode, a aj stretavat sa z ludmi chodit do prirody a hlavne vymazat vsetky veci a prerusit kontakt z danou osobou a starat sa o seba ked ti druhy lichotia clovek sa citi jedinecny, a to aj si,vsetko raz vrati tomu co sposobil bolest no ty uz budes konecne stastny clovek ;)