Ahojte potrebujem sa niekde vyrozprávať lebo nemám to komu povedať...Mam 16 rokov som druhačka na strednej..Som milá usmievavá a dovolím si povedať že pekná baba..Len v jednej veci sa mi nedarí.S nijakým chalanom ešte nepreskočila tzv. vzájomna iska,chémia.Preto som ešte nemala vzťah....Vždy ma chcú len chalani po 20-tke o ktorých ja nemám záujem..Vyzerám primerane na svoj vek,,,Čo vtom môže byť? :/ ďakujem za každu radu :/
Vzťahy
Ja mám 13. Vyzerám tak na 15,16 rokov. Frajera som ešte nemala, lebo osobne si myslím, že je to ešte skoro atď...chalani v tomto veku ako sa mi páčia(14+)sú nadržaní permanentne ak mám byť presná a väčšine ide iba o jedno a ja mám IBA 13!!!!!!!!! Vyzerám celkom fajn, aj keď mám chyby samozrejme...Hovoria mi, že som veľmi pekná, krásna, dokonalá atď...popravde im neverím. Nikto nie je dokonalý, ja už vôbec nie. Vždy sa ma pýtajú, že ako je možné, že som ešte nemala a nemám frajera atď...no prečo asi? Lebo ja nechcem mať frajera len aby bolo...ale chcem takého kde bude láska(aspoň nejaké veľké pobláznenie alebo detská láska v mojom veku ak mám byť presná...)...teraz je jeden chalan....hrozne zložité...toho by som brala, je veľmi milý na mňa, pri mne nikdy nehreší, pekný, rozkošný, charizmatický,(15)ale radšej ešte si dávam bacha. Poznáme sa skoro rok...ale som ešte decko tak čo. :D pomaly a iste...
Mňa chcú tiež takí 20 roční, na ktorých si dávam obzvlášť pozor, lebo síce sa na svoj vek nesprávam ani nevyzerám, ale mám toľko koľko mám...
Ty to máš podľa mňa podobné. Keď si ešte nestretla toho pravého, tak sa netráp tým, že nikoho ešte nemáš. Keď to príde tak to príde. Nič netreba zbytočne unáhliť. Aj keby si mala prvého frajera až v 18 alebo neskôr, ale bola by to tá pravá láska, tak to stojí za to. Ver mi...Možno ma neberieš vážne, lebo som od teba mladšia, ale myslím, že ešte más čas. Keď sa ti nejaký zapáči, tak sa neboj nadviazať kontakt. To, že si ešte nikoho nemala nesvedčí o tom, že nie si pekná, alebo milá atď...ale o tom, že sa nechytíš len tak, ale dáš si na výbere záležať. :-)
Veľa šťastia v nadviazaní nových kontaktov. :-)
Pekný deň. ;-)
Schválne o chalana/chlapa od koľko do koľko rokov by si mala záujem ?
v prvom rade sa sustred na skolu, aby si ju uspesne ukoncila, zmaturuj, od 16 mozes brigadovat,. chlapci ta vobec nemusia zaujimať momentálne... neprides absolutne o nič...