Kam odist po strednej/znicena psychika

Príspevok v téme: Kam odist po strednej/znicena psychika
NevladzemZit

Dobry vecer, cely zivot zijem v strachu a v strese ktory mi sposobuje moja matka. Ponizuje ma, nadava mi, krici po mne, uz to tu nevydrzim. Vzdy som bola ticho ale zajtra planujem povedat jej do oci ako ju nenavidim a ze chcem odist odtialto ale neviem kam. Prosim vas poradte mi kam odist po strednej. Mam gymnazium, 18 rokov a som druhacka (zle mi vychadzaju roky) nezvladam to tu psychicky, chcela som sa zabit ale nedokazem to. Prosim poradte kam ist pracovat a zit. Len nie vysoka a intrak lebo to sa nedoplatim z coho.

WHISPER

moja zlatá nie si jediná čo si takym niečim presla..
mas moznost odíst z domu niekam pracovat do vyroby, kde ti zabezpečia aj ubytovanie napr. Samsung-Voderady- najjednoduchšia práca.., volkswagen-BA, peugeot-Trnava ..
máš na vyber...

jedine co ti ostava je to zatial pretrpiet a zatial mozes brigadovat, aby si nebola doma, nasetris si svoje peiaze a budes mat pokoj...
nebav sa s nou, zavri sa v izbe a ignoruj ju....
nič ine ti nepomoze...
ked jej do oči povieš niečo, bude jej j*e*b*a*ť este viac... lebo ju len vyprovokujes k dalsej hadke.. a zájdi za psychologom... lebo ver tomu ze to bude mat na teba v buducnosti vplyv, tak aby sa tomu predislo tak cim skor to treba riesit s pychologom, aby ti pomohol , ako sa mat rada,... psyhcoterapie...atd...