Syndróm suchého oka

Marosko-n

Nedostatok vody v organizme a zahienené žlky v celom tele, Monitory vyžarujú jednu zložku modrého svetla 435nm ktorá očiam škodí, CRT staré monitory preto mali olovené hrube sklo aby potlačili aj túto škodlivú zložku svetla. Z dlhodobého hľadiska, treba užívať v strave vitaminovú skupinu, B6, B12, aB9 a kvalitnú zdravú vodu, denne aspoň 1,5 L čistej.

kristin-a

Ja mam suche oci uz dlhsiu dobu, najprv som si kvapkala kvapky Hyal Drop boli trochu drahsie, ale aj dlhsie vydrzali, mohli sa aplikovat kedykolvek pocas dna, nie su na predpis, mne ich dala ocna doktorka...teraz pouzivam sprej na oci, striekas to normalne asi 10cm od oka cez zavrete viecka...nevyhoda je v tom, ze v podstate nemozes pouzivat akekolvek tiene na oci , ale ja som mala problem s kvapkanim do oka, teraz mi to pride ovela jednoduchsie...

Kycera

Timiana,
pokojne tykaj! Som s ním spokojná. Dobre sa aplikuje do oka a je praktický na prenášanie. Môžeš sa spýtať v okolí, či niekto nepoužíva niečo a vyskúšať to. Ak si alergička, tak si pred kúpou prečítaj príbalové letáčiky, aj magistra v lekárni Ti poradí. : )

timiana_09

mozno som sa trochu zle vyjadrila :) viem, ze umele slzy alebo gely, len ich je hrozne vela v ponuke a neviem si vybrat, tak by som poprosila vase realne skusenosti s jednotlivymi...
kycera dakujem a s tym vidisic gelom mate skusenosti?