Ahojte,už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan...Veláci hovoria že aj ja jemu ale nie som si istá...V škole sa bavíme,chodíme do rovnakej triedy,vždy sa so mnou baví usmieva sa na mňa niekedy mám pocit že sa mu páčim ale niekedy sa mi zdá že toto robí každej babe....Neviem či teraz len mne robí takéto alebo každej babe...nevnímam to...A bojím sa mu to povedať že by ma vysmial alebo niečo podobné...Vek nechcem písať...Ďakujem za každú odpoveď :)
Pomôžte
a s kym sa o nom bavis? na zaklade coho si myslia, ze sa mu pacis aj ty?
tak teoriticky sa mu moze pacit viac dievcat, to sa nevylucuje s tym, ze medzi ne patris aj ty
chcelo by to opis nejakej konkretnesej situacie, nez len taketo domnieky, i ked chapem, ze ked sa ti paci, tak hladas rozne signaly, ze sa pacis aj ty jemu a za jeden z nich povazujes aj jeho usmev
Chlapcom sa pačia sebavedomé dievčatá, ver si a rozpravaj sa s ním. Nechod za ním s tým, že sa ti páči, ale najdi si inú zamienku. A ked zistiš, že o teba nestojí, tak príde druhy, len nestracaj sebavedomie a nikdy sa nepodceňuj.
Tak nejako cez niekoho mu o tom daj vedieť. Keď sa k nemu chceš dostať, tak nejako tú hanbu prekonaj. Keď len cítiš veľkú hanbu, tak nepoznáš veľmi srandu.