Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Afty

Príspevok v téme: Afty
Dai

dobry den. objavili sa mi afty..vela.. a silne... a hned na to horucky a podla doktorky hnisava angina... lenze tazko sa to lieci ked sa cez tie afty tazko pije.. a nic zatial nepomaha... zaujima ma ci ich potlacia aj antibiotika co beriem ... mam ich na pere.. na polovici v znutornej stravy... no uz su aj po oboch stranach jazyka nad mandlami .. zacervenali sa mi dasna a bolia ma zuby...tak ma zaujima ci sa s tym da este nieco robit doma alebo je to uz nieco vaznejsie a mala by som ist za dokorom znova..dakujem

Zubkovavila

Alebo ak chcete niečo na prírodnej báze s alkoholom, tak sú dobré tinktúry, len momentálne mi vypadol názov. Ja osobne som striedala corsodyl s tinktúrou a za pár dní boli afty preč + hneď ako sa mi to objavilo som bola u zubného lekára.

Zubkovavila

Dobrý deň,
mali by ste navštíviť zubného lekára. On má na to špeciálny gél na potieranie aftov. Avšak na zvážení je,či Vás s angínou vezme. Skôr nie, ako áno.
Ale odporúčam kúpiť ústnu vodu s obsahom chlorhexidínu, napríklad Corsodyl alebo aj silnejšiu. Lekárnik Vám poradí :).