Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Okamzite vysadenie antidepresiv

Príspevok v téme: Okamzite vysadenie antidepresiv
Tomas868475786

Zdravim, bol som niekolko mesiacov v nemocnici kde mi boli nasadene okrem inych liekov aj antidepresiva, po vrateni z nemocnice som sa citil super no potom co som sa veatil domo som samozrejme navstivil obvodneho psychiatra ktory vravi ze v sprave nieje diagnoza kvoli ktorej by mi mohla predpisat antidepresiva(neviem ci to tam zabudli dopisat alevo co) takze to riesila tak ze povedala ze mi nemoze nic prefpisat a tym padom som z dna na den vysadil jedne antidepresiva + jedne antipsychotika, prve dni to bolo ok no teraz mi je strasne divne a vkuse pocitujem strasne impulzy(akoby elektricke) do hlavy.

Otazka c.1: riesila to obvodna psychiatricka spravne alebo boli aj ine cesty? Podla toho ako sa teraz citim je to podla mne kompletna piča nech si myslite o mne co si myslite

Otazka c.2: odzneju tieto priznaky same odseba? Ak ano za aku dobu?

Otazka c.3: ako by ste riesili danu situaciu??

Za kazdu reakciu vopred dakujem

halalib

Bud rad že ich už nemaš, ono sa to postupne tie dozvuky spravia,
papaj potraviny kde je B vit,to je dobré na nervy

halalib

Bud rad že ich už nemaš, ono sa to postupne tie dozvuky spravia,
papaj potraviny kde je B vit,to je dobré na nervy

hehe1

to, co citis v hlave je z antidepresiv a neber ich, pokial nemas nejake depresie a pod., tieto "lieky" dnes predpisuju aj pomaly na zlomenu nohu, lebo su velmi dobre platene a lekari maju za ne pekne benefity

takze to vysad a nespoliehaj sa na slovenskeho doktora, lebo tomu je u prdele, ako ti je, hlavne, aby sa zarobilo :)

Ipsik

Choď do tej nemocnice, kde ti dali aj antidepresíva a povedz im, že čo sa deje. Napíšu novú správu a vybavené.